banner102

Yine kandırılın,insan dalgın olabilir,boş anına denk gelmiş olabilir,aslında normal şartlarda hiç düşmeyeceği bir duruma;o sıralar yaşadığı sıkıntıları,iş hayatı sorunları yüzünden hiç anlam veremediği  bir şekilde düşebilir insan. Bu düşme hali o insanı çok ahmak yapmaz,bazı semptomlar dönemseldir.                             

Herşey insan için derler ya öyledir gerçekten,büyük konuşmamak icap eder.Herkesin bir nebze olsun hata yapma hakkı vardır.                             

Çiftlik bank nedir? Göz var nizam var,Mehmet Aydın yazıp görselleri inceleyince internette insan süküt-ü hayale uğruyor,daha sakalı çıkmamış,özgeçmişinde 'çıplak gösteren gözlük satma girişimi' ve 'rap albüm' olan,lakabıyla gayet uyumlu bu 'tosuncuğa' 500 milyon lirayı 80 bine yakın insan hangi hezeyan sonucu kaptırdı.                       

Bunda kuşkusuz milletimizin parayı kolay yoldan kazanma,bir anda köşeyi dönme,az terleyip çok kazanma insiyakı da etkili oldu.Az çalışmak hatta hiç çalışmamak lakin çok kazanmak istiyoruz.             

Şüphesiz milletimiz çok kurnaz ama içimizde birileri biraz daha kurnaz mesela o tosuncuk,hiç çalışmadan,hiç alın geri dökmeden 500 milyonu cebe indirdi ve şimdi gününü gün ediyor.                       

Hayali onun şuan yaşadığı hayatı yaşamak olanlar şimdi neden ona kızıyor?evet hiç çalışmadı,evet hiç terlemedi,evet milyonları hiç ediyor,onun kervanına katılan herkesin amacı o değil miydi?                  Yine kandırılın ama bi çıtanız olsun,insan böyle bir tosuncuğa para kaptırsa utancından bunu itiraf edemez.Ha birde unutmadan,zahmetsiz rahmet beklemek gafletlerin en büyüklerinden olabilir buna da dikkat edelim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OFLİ 2018-03-21 12:50:24

kandırılmak fıtratımızda var tosuncuk sadece bunlardan bir tanesi daha neler var şu ülkede . paramızla kandırıldığımız gibi gönlümüzle de kandırılıyoruz vesselam.

Avatar
yakup bor 2018-03-21 13:31:07

Yazdığın yazıyı okudum. Çok güzel olmuş arkadaşım. Küçükken geçirdiğimiz ateşli hastalık geldi aklıma. Menenjit

banner90