banner102
Trump elibol ağa lütfetmiş İslam’ın gözbebeği Kudüs'ü İsrail'e peşkeş çekmiş ama gönlü geniş Trump Filistin'e de Kudüs'ün dışında bir beldeyi başkent olarak tayin etmiş…
Ne kadar teşekkür etsek az! Yüzyılın anlaşması diyor ve yüzyıllık bir mücadeleyi yalnızca siyonist lobisinin faydasına sonlandırıyor…
İyi be ağam tüm bu mücadele boşunaymış o zaman…
Yapmacık bir Filistin devleti, uydurma bir başkent… 
Ki Filistin’e kendini muhafaza edecek bir ordu kurma hakkı bile vermemiş… 
Öyle ki gayri ihtiyari ağam bizle maytap geçiyor diyor insan...
Bitsin bu kavga deyip Kudüs'ün işgaline yasal kılıf giydirmekten öte bir anlamı yok bunun. Bu kutsal mücadele ile ilgili son sözü söyleme hakkı muhakkak Trump'ın değildir. Müslümanların Mescid-i Aksa için söyleyecek sözü alacak, tavrı olacak. Tüm İslam aleminin tek vücut olup Trump'a geri adım attıracak baskıyı kurması gerekiyor. 
İslam’ın gül bahçesi, bir müptezelin iki dudağının arasından çıkacak bir çift lafa bırakılmayacak kadar kıymetlidir. Uzanan eli kırmazsak vallahi dokunulmadık yerimiz kalmayacak. 
15 Mayıs 1948'den bu yana siyonist hareketin sözde devletini kurduğundan beri İslam’ın üzerine oynanan oyunların nirvanasıdır bu anlaşma.. 
İslam’a ne kadar zarar verebilirim ve Müslümanlar iffetlerini ne kadar koruyabilir testinin yapıldığı meseledir Kudüs…
Ölümüne bağımsızlık ve çok güçlü olmak dışında hiç bir çıkar yolumuz yok. Dünya ile dalga geçen Trump'tan olumlu bir adım beklemek hayalcilikten öte bir şey değildir. Ona geri adımı yalnızca birlik ve dirlik içindeki İslam dünyası artırabilir. 
‘Amerika'ya ambargo mu uygulanır?  Bu coğrafyada onlarsız adım mı atılır?’ Tarzı vatandaşı hiçte alakadar etmeyen konularla işgal edilmiş zihnimiz var maalesef. 
Diyet neyse ödemeye hazırız, yeter ki Amerikan emperyalizmini delecek adımlar atılsın. Bir insan hem Müslüman hem laik olamaz söylemi vardı bir zamanlar. Şimdi de şunu net ifade etmekte bir beis yok; Bir insan hem Müslüman hem Amerikan dostu olamaz.  Amerika’ya mecbur olamaz. 
Kudüs kararı bir kez daha gösterdi ki Amerika’nın gözünde bir değerimiz yok. Bunu fetö elebaşında gördük, papazda gördük, PKK ve YPG’ye verilen tırlar dolusu silahta gördük. Gördük baba gördük… 
Devlet ve millet olarak en büyük gayemiz Amerika’ya plan bağımlılığımızı en aza indirip yok etmek... Varsın yıllarımızı alsın ama Müslüman düşmanı Amerika’dan kurtulalım... 
Güçlü diye dost olacaksak vallahi dünya da zulüm bitmez…
100 yıl sonra petrol biter sıra Arabistan'a gelir...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90