banner102
Peşin peşin söyleyelim: 15 Temmuz Türkiye’yi sıradan bir Ortadoğu devleti gibi bölmek, parçalamak ve yoketmek için gerçekleştirilmiş BOP projesinin finaline giderken, bunu planlayan ABD öncülüğündeki tüm Siyonist koalisyonun Türkiye’yi test ettiği kritik bir eşiktir. Yıllarca Türkiye çeşitli olaylarla, kaoslarla, terörle, ahlaki ve manevi dejenerasyon ile, ekonomik sorunlarla yıpratılmış ve geldiğimiz noktada bu sürecin boyutu test edilmiştir. Acaba Türkiye yumuşak lokma haline dönüşmüş müdür? Sahneye konan darbe girişimi bu amaca hizmet ediyor. Fakat milletimiz öylesine güçlü bir refleks gösterip bu karanlık senaryoyu ters yüz etmiştir ki, sanıyorum küresel Siyonizm planlarını bir süre daha revize etmek zorunda kalacak.

15 Temmuz önemli bir kritik eşikti. Bunu başta ifade ettik. Bugüne kadar yapılan yanlışları bir kenara koyalım. Cumhurbaşkanımızdan hükümetin en alt kademesine kadar yapılan bu yanlışlar ifade ediliyor zaten. Bir bakıyorsunuz sayın cumhurbaşkanı Allah bizi affetsin diyerek milletten özür diliyor, bir bakıyorsunuz AKP hükümetlerinde yıllarca bakanlık yapmış isimler ‘ne kadar safmışız!’ diyerek kandırıldıklarını ifade ediyor. Evet yanlışı kabullenip özür dilemek büyük bir erdemdir. Bu nedenle milletimiz onlara bu noktada destek verip teşekkür ediyordur. Ama bu yeter mi? Elbette yetmez. Milletimiz bu saatten sonra hangi adımlar atılacak ona bakacak elbette. Bu mel’-un kalkışmanın içerdeki piyonun FETÖ olduğunu bildiği kadar arkasında duranın ABD olduğunu da gayet iyi biliyor. O nedenle hükümetin bu konuda derhal harekete geçmesini istiyor. Örneğin benim gibi birçok vatandaş kendi kendine şöyle soruyordur: ABD bizim kuyumuzu kazıyorsa ne diye onunla stratejik müttefik olalım, neden model ortak olalım! ABD’nin Türkiye’deki üsleri ne amaca hizmet eder? Darbenin planlama yerlerinden birinin İncirlik olduğu istihbarat raporlarında ortaya çıktı. O zaman bu fitne yuvası üs neden ABD’lilere kapatılmıyor? Bakın Akıncı üssü TBMM’yi bombalayan üslerden biri idi diye kendi üssümüzü kapatıyoruz. Hasdal kışlasını Boğaziçi Köprüsünde vatandaşlarımızı vuran, ezen tankların karargahı idi diye kapatabiliyoruz. Ama darbeyi yöneten merkezlerden biri olan İncirlik üssünü kapatamıyoruz! Kendi topraklarımızda kendimizden çok ABD’nin sözü geçiyorsa biz daha çok 15 Temmuzlar yaşarız Allah muhafaza!

İşin bi de öteki yanı var…

Anadolu Gençlik Derneği binlerce insanımız ile ‘İncirlik kapatılsın!’ diye İncirlik Üssüne yürürken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu apar topar televizyona canlı yayına bağlanıp ‘ülkemizde yükselen Amerikan karşıtlığından endişe duyuyoruz’ diyor! Sen kimin bakanısın be adam! Sen Amerikan işbirlikçisimisin yoksa FETÖ’cü mü? Nasıl olur da darbe karargahı olmuş İncirlik üssü kapatılsın diye yürüyüş yapan insanlarımızın bu hareketi sonrası ‘rahatısız’ oalabiliyorsun! Bu adamın derhal istifa etmesi lazım. Etmiyorsa ettirilmesi lazım!

Sıkıntılı, sancılı bir süreçten geçiyoruz. Yıllarca bizi sömüren stratejik ortaklarımızın başta ABD, AB, NATO, İsrail vs diğerlerinin altımızı oymaya çalıştığı iyice ortaya çıktı. Bunlarla aynı istikamette yürümenin, ortak politikalar gütmenin zarardan başka bir işe yaramadığı ayan beyan belli oldu. Bu saatten sonra hükümete düşen yeni bir yol haritası çizmek olmalı. Kimliğimize uygun, inancımıza uygun, stratejik çıkarlarımıza uygun yeni arayışlar içinde olmalıyız. Merhum Erbakan Hocamızın kurup hayata geçirdiği İslam Birliği olan D-8’in derhal ayağa kaldırılması şart. Etrafımızdaki ülkeler ile komşuluk parametrelerimizi yeniden gözden geçirmek zorundayız. Şu sıkıntılı ortamda düşman azaltmak ve dost artırmak için daha esnek ve itidalli olmak zorundayız.

Başka Türkiye yok…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mazlum ferdi 2016-08-20 20:06:14

Anadolu gençlik şov peşindeydi bir kaç kişi hariç meydanlarda yoktu o camia dedikleri şuydu efendim tayyip başkan olmak için bu darbeyi yaptırdı

Avatar
Faruk Keleş @mazlum ferdi 2016-08-23 10:01:59

Mazlum kardeş, AGD şow peşinde diyorsun.. Bizde orada şow yapanlardanız.. Çok bilmiş olarak seni de aramızda görmek isteriz. Gel beraber şow yapalım, ne dersin?

Avatar
mazlum ferdi @mazlum ferdi 2016-08-25 23:34:12

şeyhiniz muhittin elçaykaravi ölenler iç,in şehit demiyor sen nedersin buişe

Avatar
ABDULLAH YEŞİLDAL 2017-03-22 17:33:58

SAYIN KÜÇÜKAKYÜZ
Uzun zaman oldu yazı yazmadınız.Referandum sürecindeki görüşlerinizi merak ediyorum

Avatar
Emre balcı 2017-03-28 21:50:51

Saadet partisi hayır diyor yanlış yaptı çift başlılık kalkacak istemeseniz de okadar

banner90