2011-06-16 10:40:00

BU İŞİN ÇİVİSİNİ ÇIKARTTILAR!..

Selahattin ULUSAL

millidurus61@gmail.com 16 Haziran 2011, 10:40

 
Yüce dinimiz İslam hiç bir partinin tekeli altında değŸildir. Müslüman olmanın şŸartları vardır. Bunları her müslüman kardeşŸimiz bilir. Bir siyasi partiye oy vermekle kimse cennete ya da cehenneme girmez. Lakin oy vermek onay vermektir. Milletin onayını alan hükümet,bu sayede yönetme imkanına sahip olacaktır. Yapılan iyilikler onay verenlere etki yapacağŸı gibi yapılan yanlışŸlıklar da onay verenlerin mesuliyeti içerisinde olacaktır. Tabi ameller niyetlere göredir.
 
Haksızlıklar sadece bununlada kalmayıp bazı cemaatların önemli hoca efendilerinin de son dakikadaki mesajları önemli rol oynamışŸtır. Kimse şŸunu demesin. AKP döneminde kurslar serbestçe çalışŸmışŸtır. Peki hiç nedenini düşŸünen oldu mu?EğŸer Saadet partisi olmasa hiç bir Kur'an Kursu açık kalmazdı veya rahat bırakılmazdı. Aksine büyük yardımlar alarak oyların bu cemaatlardan SP'ye kayması engellenmişŸtir. Yani barajı aşŸıp aşŸmamak önemli mi bu aşŸamada ne büyük hizmet ettiğŸimizi görsün müslüman kardeşŸlerim. SP'nin %1,2'lik oyu bile bazı kesimleri rahatsız etmeye yetti arttı bile.
 
şžunu kesinlikle herkes bilsin ki bu ülkede bir gün Hıristiyanlık hakim olursa bunun sebebi ne Avrupa, ne Amerika, ne de İsrail olacaktır...
 
Ben dua ediyorum inşŸaellah bizler haklı çıkmayız. Çünkü sonu uçurum olan bir yola girilmektedir. Rabbim Devletimizi ve Milletimizi Kötülüklerden, fenalıklardan korusun.
 
AMİN.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.