Of Anadolu İHL'de yeni Başkan Selman Koç

EĞİTİM

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 21 Ekim 2015 Çarşamba günü yapılan öğrenci meclisi başkanlığı seçimini 12. sınıf öğrencisi Selman Koç kazandı.

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında her yıl kademeli olarak okullardan başlayarak, ilçe, il ve Türkiye genelinde seçimler yapılıyor. Bu kapsamda bugün Of Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan öğrenci meclisi başkanlığı seçimini 12. sınıf öğrencisi Selman Koç Kazandı.
Selman Koç seçim sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu


Demokrasiye kazanım için başlatılan "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi"nin 13. dönemi Türkiye genelinde başlaması üzerine Of Anadolu İmam-Hatip lisesi okul meclis başkanlığına aday olduk ve arkadaşlarımızın desteği ile şeçimini kazandık. İnşallah arkadaşlarımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye gayret edeceğiz.

Kasım ayında yapılacak olan Of ilçe ögrenci meclisi başkanlık şeçimine de adaylığımızı koyup ilçe bazında da öğrenci arkadaşlarımıza hizmet etmeye talibiz. Bu kapsamda da çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Başlıca amacımız öğrenci arkadaşlarımızı ilçedeki ve ildeki ögrenci meclislerinde en iyi şekilde temsil etmektir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.