BALABAN'IN BAŞI ÖNE EĞİK!

HAYRAT

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkan Yardımcısı Behram Yıldız, Hayrat'ın Balaban mahallesinde İl Başkan yardımcısıyla yaptığı incelemeleri Of'un Nabzı'na anlattı.

Hayrat'ın Balaban Mahallesinde İl Başkan yardımcısı İbrahim Öner ile incelemelerde bulunan Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkan Yardımcısı Behram Yıldız, Anap'ın Mesut Yılmaz başkanlığı döneminde yapılan seçimlerde, Balaban'a bir heyet gönderildiğini ve bu heyetinin vaatlerle doldu açıklamalarını Balabanlılara yaptığını söyledi. Yıldız, "Balaban halkı vaatlerle dolu açıklamalara aldanmayıp şanlı duruşunu gösterdi ve Milli Görüş'ü tercih etti." dedi.

BALABAN YÜZÜ ASIK İNALARIN YERİ OLDU!

Saadet Partisi Hayrat Teşkilatı olarak periyodik aralıklar ile Balaban'ı ziyaret ettiklerini söyleyen Yıldız, eski şaşalı Balaban'ın artık başı öne eğik, yüzü asık insanların yeri olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı İbrahim Öner ile esnafları ziyaret ettiğini söyleyen Yıldız, ziyaret sırasında esnaflardaki bu hüzünlü yalnızlığı gördüklerini belirterek şu açıklamayı yaptı:

BALABAN'DA YAPRAK KIBILDAMIYOR!

"Koca belde bir mahalle olmuş.. Şimdi de ikinci mahalle oluşumu için hazırlıklar var. Esnaflar kış aylarında işlerin tamamen durduğunu, yaprak kımıldamadığını, eskiden var olan hayvancılığın bittiğini işaret ederek yaz aylarını beklediklerini söylediler . 2014 yerel seçimlerinde Balabanın bu hak etmediği yalnızlığının yayla turizmi ve küçük ölçekli atölye çay fabrikası teşvikleri ile çözüleceğine olan inancımızı anlattık televizyon ve diğer basın organlarıyla halka..

Balabanlı Milli Görüşün tekeden süt çıkartabileceğini bildiği halde maalesef yeterli desteği alamadık. İbrahim Öner başkanımızın esnaf ile söyleşisinde, Ak Partili Türkiye'nin geldiği durum hakkında yaptığı açıklamalara kimsenin diyecek bir sözü olmadığı ortada..

Herkes .. Köylü esnaf işçi Erbakan hocamızın öncülüğündeki Milli Görüş farkını çok iyi idrak etmiş durumda. On üç senelik Ak Parti hükümeti bu yöreye hiç bir katkısı olmadığı gibi büyükşehir yasası ile kendi emeği ile oluşturdukları Beldelerin, ellerinden alındığından öfkeli.

GERÇEKLERİ BİRER BİRER HALKA ANLATACAĞIZ

7 Haziran seçimleri yaklaştıkça bu konuda Milli Görüş farkını ev ev dolaşarak anlatacağız. Ülkemizin bölünme aşamasına getirildiğini, emeklilerin, asgari ücretlilerin ve taşeron işçilerin açlık sınırının altında ücretle köle gibi çalıştırıldıklarını, paralel safsatası ile adeta kara mizah oluşturularak yolsuzlukların örtbas edilmeye çalıştırıldığını, yapılan bunca yol, bina ve tünellerin sadece hormonlu bir büyüme sağladığını, oysa fabrika üretimine yönelik en küçük bir çaba harcanmadığını anlatacağız.

Yaş çayımıza taban fiyat açıklıyorlar, fakat bu fiyat sadece Çaykur için geçerli..

Derelerimizin tasarrufu ne idüğü belirsiz sermaye gruplarına HES barajları adı altında verilmiştir.. Ancumah boğazına yapılan bu HES barajları sadece su ile iktifa etmemiş, mermerinden ağacına, derelerdeki balığına kadar talan etmişler ve ancumah yolu sanki köstebek yuvası gibi delik deşik olmuş. Neden bu konuda hiçbir devlet yetkilisi yaptırım uygulamıyor?

Bunları anlatacağız.. Milli Görüşün bereketli dönemlerine dönüş için çok önemli bir yol ayırımı 7 haziran seçimleri.. Hayırlı olacak inşallah.."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.