Saadet Adayından Anlamlı Mesaj

HAYRAT

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı olan ve seçim sürecinde tek tek Hayratlıları ziyaret eden Behram Yıldız, seçim sonrası anlamlı bir mesaj yayınladı.

Seçimiz kazanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu'nu tebrik eden Behram Yıldız, Hayratlılara da seslenerek şu mesajı yayınladı:

Saygıdeğer Hayratlı kardeşlerim.

Yaklaşık üç aydır sizlerle çeşitli platformlarda birlikte oldum. Köy kahvehanelerinde, evlerinizde, bunlara ilaveten basın ve canlı yayınlarda konuğunuz oldum.

Sizlerin bir evladı olarak asla partizanlık yapmadım ve ortak amacımız olan Hayratımızın gelinen olumsuz durumuna ve yeni büyükşehir yasasına işaret ettim.

Birebir görüşmelerinizde diğer adayların bu tür etkinlikleri olmadığından bahsederek bize olan sevginizi belirttiniz.

Bizim tek gayemiz ülkemizin şuanda içinde bulunduğu kirli siyaset ortamından arınarak kendi gündeminizi oluşturmanızı, bölgenin sorunlarına değinen, çözüm yolları öneren adayları yarıştırmanızı çok bekledim. Ama maalesef bu böyle olmadı.

Seçim sonuçları gösterdi ki; halkımız bu kavga üreten siyaset tuttu ve halk ülke gündemini oyladı. Asla adayların durumunu değerlendirmediği kanaatindeyim.

Şimdi bize düşen görev halkın iradesine saygı göstermektir. Bu itibarla seçilen başkanımızın etrafında kenetlenerek, güzel ilçemiz olan Hayrat'ımızın sorunlarına sahip çıkmak olacaktır.

Büyük oy oranı ile seçimi kazanan Mehmet Nuhoğlu başkanımızı tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmaların da başarılar diliyorum.

Yeniden oluşturacağımız Hayrat Saadet Partisi Teşkilatı olarak bize düşen görev, bundan böyle belediye icraatlarının takipçisi olmak ve uyarı görevimizi yapmaktır.

Saadet partisi olarak bu partiye oy veren ve vermeyen tüm komşularıma, kardeşlerime ve Hayratlılara huzur ve barış dolu bir ömür diliyorum. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.