97-98 Of İHL Mezunları Kusboğazı'nda Buluştu

OF

Of Çataldere Kusboğazı mezire alanında yer alan Yasin Ayyıldız'a ait konakta bir araya gelen Of İmam Hatip Lisesi 97-98 yılı mezunlarından 15 arkadaş, uzun yılların hasretini giderdiler.

Aralarında Diyarbakır Çümbüş İlçe Kaymakamı Ahmet Başer'inde bulunduğu Of İHL arkadaş grubu bir gecelik konaklamada eski anılarını ve günümüz meselelerini konuşarak ülke meseleleri hakkında dertleştiler.

Dertleşmelerin arasında Milli ve Manevi değerler bünyesinde genç nesil yetiştiren İmam Hatip Liselerin önemi de görüşülürken, eski İmam Hatip öğrencileri ile yeni öğrencilerin arasında büyük farklar olduğu kanaatine varıldı. 90 lı yıllarda yetişen İmam Hatip öğrencilerinin Milli ve Manevi değerlerine daha çok sahip çıktığını, ancak günümüz gençliğinin kendi değerlerimizden çok Avrupa kültürünü esas aldığını üzülerek müşahede ettiklerini söylediler.

Özellikle anne-babasına, öğretmenine ve büyüklerine karşı saygının günümüz gençliğinde çok azaldığını dile getiren İHL mezunları, bu olumsuz tablonun baş aktörünün gayrı ahlaki programlar veren tv kanalları olduğunu iddia ettiler.

Kar ve buzlanma nedeniyle araçların çıkmakta zorlandığı Ayyıldız konağında bir gece kalan 97-98 Of İHL Mezunları sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra ayrı ayrı araçlarla Of'a indiler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.