Ars: "Türk milleti üzerine büyük oyunlar oynanıyor"

OF

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Gündoğdu Ars, dünyada Türk vatandaşlarına karşı işlenen soykırımı görmezlikten gelen yetkililere ve halka seslenerek bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Şuan dünyanın her tarafında Türk'lere karşı zulüm ve işkence var, diyen MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı Gündoğdu Ars, "Uygur Türk'lerine karşı zulüm hat safhada. Aynı şekilde bölgenin iki şehrinde Çinliler Türkleri katlederek ele geçirdi. Ramazanda oruçlu Müslüman kardeşlerimize karşı zorla alkol içilerek oruçları bozuldu. Bununla kalmayıp oruç tutanların dilleri kesildi." diyerek sayısı belli olmayacak derecede binlerce kardeşimize katledildiğini söyledi.

Ars, "Diğer tarafta Kuzey Irak aynı durumda ve IŞID terör örgütü Türkmen kardeşlerimizi yurtlarından çıkardı. Sadece çıkarmakla kalmayıp katletti. Maalesef bizim yöneticilerimiz Suriyelilere gösterdiği imkan ve ilgiyi kendi yurttaşlarımıza karşı göstermiyor. Onlara kapılarını açmıyor." dedi.

Ermenilerin Azeri kardeşlerimizi katlettiğini de sözlerine ekleyen Ars, "Diğer tarafta Ermeniler Azeri kardeşlerimize saldırıp topraklarını ele geçiriyor. Maalesef buna da dünyanın sesi çıkmıyor. Büyük Ortadoğu Projesinin malum eşbaşkanı da olanlara seyirci kalıyor. Bunlar seyirci kaldıkça İslam'a yüzyıllar boyu sancaktarlık yapmış Türkler haritadan silinmeye çalışılıyor." diye iddia etti.

Sözde Müslüman kardeşlerimiz de duruma sessiz ve duyarsız kalıyor diyen Ars, "Yazıklar olsun bu duruma sessiz kalanlara. Herkesi Türk kardeşlerimize destek olmaya çağırıyorum." diyerek sözlerini şu slogan ile tamamladı. "Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.