Bir Haftada Yaklaşık 600 Başvuru!

OF

İŞKUR-Of Belediyesi arasında yapılan protokol sonucu Of Belediyesi binasında, İŞKUR bünyesinde yapılabilecek birçok hizmetin başlangıcı bir hafta önce yapılmıştı.

Of Belediye binasında İŞKUR bünyesinde başlatılan iş arayanların başvuru ve iş takiplerini yapabileceği İŞKUR İrtibat bürosu, Of Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe'nin sorumluluğunda hizmet veriyor.

Son bir hafta içerisinde yaklaşık 600 kişinin İŞKUR'a iş bulmak için başvurduğu gözlemlenirken, bu yüksek artışa Çaykur'un işçi alma duyurusunun da etkili olduğu söylendi.

Ülkemizde her geçen gün işsizlik oranının yükseldiğini, bir hafta içerisinde Of ilçesinde yaklaşık 600 kişinin İŞKUR'a başvurmasından görebiliyoruz. Fakat bu vahim tabloya sadece hizmet yapılıyor anlayışı ile baktırılan halktan gerçek yüz saklanıyor.

İşsizlerin başvuru merkezi olan İŞKUR'un Of sorumluluğunu yüklenen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, bölgemizde bilinmeyen yüzlerce işsizin olduğunu bakın nasıl açıklıyor: Akçebe, "İŞKUR sayesinde üzerimize yoğunluk üzerine yoğunluk eklendi. Ancak vatandaşlarımızın memnuniyeti ve takdiri bizlerin tüm yorgunluklarını üzerimizden alıyor." diyerek hizmet etmekten mutlu olduklarını da sözlerine ekliyor.

Of'un Nabzı olarak her zaman halkın yararına olacak haberleri yapmaya gayret gösterdiğimiz için bu haberi de bu gözle sunmak istedik. Bunun için haber metnini yorumsal şekliyle yayınladık. Siz değerli okuyucularımızdan ricamız bu haberde anlatılmak istenilene odaklanmanızdır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.