Bu haber Bunları Biliyor muydunuz'un etkisi mi?

OF

Yayınlanan habere göre Cumhuriyet Caddesi’nin parkeleri baştan aşağı yenilendi ve Başkan Saral, Caddenin ışıklandırmasının da yapılacağını ifade etti

Bu zamana kadar toplam 3 caddenin yenilendiği Of İlçesinde, Başkan Saral tarafından ,Cadde ve Sokak yenileme çalışmaları devam ediliyor diye iddia edildi.

Haberin içeriğinde yer alan Başkan Saral'ın açıklamalarına göre, doğalgaz çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğu ve bundan dolayı cadde ve sokakları yenilemeye devam edecekleri ifade edildi.

Haberin devamındaki açıklamasına göre Başkan Saral, “Doğalgaz çalışmaları nedeniyle Cadde ve Sokaklarımızda ciddi derecede hasarlar meydana geldi. Bizler de cadde ve sokaklarımızı yenilemeye başladık. Buna ilk olarak Yalı Caddesi ile başladık" dedi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce yapılan yalı caddesinde yapıldığı günden günümüze kadar bazı aksaklıkların olduğunu itiraf eden Başkan Saral, aradan geçen uzun zamana rağmen aksaklıkların giderilmediğini unutarak "Burada bazı aksaklıklar yaşadık. İnşallah kısa sürede oradaki eksiklikler giderilecek." diye açıklama yaptı.

Barbaros Caddesinden sonra Cumhuriyet Caddesini de yenilediklerin söyleyen Saral, okulların eğitim gördüğü bir zamanda öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir zorluklar içinde okula gidip geldiğini unutarak, daha önce yapılması gereken düzenlemeyi eğitime çok büyük bir önem vermiş gibi göstererek, "Okullarımızın bu bölgede bulunması nedeniyle Of’umuzun eğitim caddesi olarak bilinen bu caddemizin parke çalışmasını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde sahil iç yolda yaptığımız ışıklandırma gibi buranın ışıklandırmasını da yapacağız. Eğitime verdiğimiz önem gereği eğitim caddemizi de güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir cadde sunmuş olacağız” diye konuştu.

Of'un Nabzı Gazetemizin 69. sayısının 11. sayfasında yer alan duyurunun tam metni:

 "Of İlçesinde görsellik arz eden faaliyetlerin haberleri belediye basın danışmanı tarafından haber yapılıp gazetelere gönderilirken Cumhuriyet Caddesinin kaldırım taşları baştan aşağıya değiştirildiği halde haber yapılmadığını biliyor muydunuz?"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.