BU TARLA NE ZAMAN EKİLECEK?

OF

Of'un Nabzı Medya ekibi olarak derdimiz insanlık olduğunu bir kez daha gösterme adına aynı konudaki haberi yineliyoruz!

Burası Of'un en kalabalık yerleşim yeri olarak bilinen İrfanlı Mahallesi. Evinden işine, okuluna, kurumuna veya herhangi bir ihtiyacını görme adına çıkan vatandaşlar fotoğrafta görülen bu tarladan! geçmek zorunda kalıyorlar.

Yaklaşık bir ay önce 'Of Taralaya döndü' başlığı ile yayınlandığımız haber ile vatandaşın derdine ortak olmaya çalışmıştık. Bu uyarımızdan sonra su kanalı için açılan kanalların bir kısmı kapatıldı ve tarlaya dönen caddeler bir nebze olsun düzeltildi. Aynı kazılarda açılan çukurların yüzeysel olarak kapatılarak bekletilen aynı mahallenin bir ucu ise üvey evlat gibi çukurlaşmış şekilde bırakıldı.

Özellikle yağmur yağdığı zamanlarda vatandaşlar için çileye dönen yol kullanılmaz hale gelirken, yetkililerin bu sorunu görmezden gelmesi veya geçiştirmesi çilelerini ayyuka çıkardı.

Bizler bu ve bu tarz haberler ile vatandaşın derdine ortak olma gayretinde olurken, bir kısım yetkililerin bizleri Of'u lekelemek veya karalamak ile suçlamalarını vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.