Cami önüne asılan Ak Parti bayraklarına vatandaş tepkili

OF

2014 Yerel seçimlere günler kala Of İlçesinde sokaklar, parklar, yollar, direkler vs siyasi parti bayrakları ile donatıldı. Fakat bu bayrakların bazıları vatandaşlar tarafından şikayet edildi.

Bayrak asmada partiler birbirleri ile yarışırken, birçok seçmen uygun olmayan yerlere asılan bayraklardan şikayetçi durumda.

Of'un Nabzı muhabirini arayarak rahatsız oldukları bayraklar konusunda haber yapılmasını isteyen bir vatandaş, Of Sahil Merkez Camii ön ve arka avlusuna asılan bayrakları görünce şaşkına döndüğünü ifade ederek, bu yapılanın çok büyük bir çirkeflik olduğunu söyledi.

Bu şikayet üzerine bizde Of'un Nabzı medya ekibi olarak bahsi geçen yere gidip şikayet edilen bayrakları fotoğrafladık. Fotoğraf çekerken bizi gören birçok vatandaş, "Çekin çekin, çekinde sadece Of basınına değil Ulusal basına da gönderin ki, bu yaptıkları çirkefliği bütün ülke duysun" diyerek ne derece rahatsız olduklarını ifade ettiler.

Görüştüğümüz vatandaşlardan ismini vermek istemeyen biri, "Benim desteklediğim Saadet Partisi bütün partilerden daha çok inancımıza yakın bir parti. Fakat her ne pahasına olursa olsun benim partim aynı yere bayrak assaydı, bizzat kendim o bayrakları aşağıya indirirdim." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.