Diyarbakır’da başlayan dostluk Of’ta devam etti

OF

Pazarspor maçından dönerken Of’ta mola veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kafilesini ağırlayan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Diyarbakırlı yöneticilere çay ikram etti.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Diyarbakır’da büyük şölene dönüşen dostluğa bir katkı da Of Belediye Başkanı Murat Saral’dan geldi.
 
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Rize’de oynanan Pazarspor karşılaşmasının ardından dönüş yolculuğunda Of’ta mola verdi. 
 
Of Belediyesi Sahil Tesislerindeki bir restoranda yemek yiyen kafileye misafirleriyle aynı tesiste bulunan Başkan Saral, çay ikramında bulundu. Kulüp As Başkanı İhsan Uğur da Başkan Saral’a Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımının formasını hediye etti.
 
 
Of’un 2.ligdeki temsilcisi Ofspor ile aynı grupta bulunduklarını belirten As Başkan Uğur, 8 Aralık’ta Diyarbakır’da oynanacak lig maçı için Başkan Saral’ı Diyarbakır’a davet etti. 
 
Kulüp yöneticileri ve futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Saral; “Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Programımız uygun olursa inşallah davetinize icabet ederiz. Ligin 2.yarısında oynanacak olan Ofspor maçı için Of’a geldiğinizde de sizleri misafir etmek isteriz” diye konuştu.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.