Güngör Saral'dan önemli açıklamalar

OF

Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Saral, hazırladıkları projelerle Of’u göç veren ilçe halinden kurtarıp, marka şehir haline getireceklerini söyledi.

 Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Saral, adaylığının kesinleşmesi halinde Yüzde 85’in üzerinde oy alarak Of Belediye Başkanlığına seçileceklerini vurguladı. Of Merkez, Beldeler, Mahalleler ve Köylerde yaşayan herkesi ziyaret ederek kendilerini ve projelerini anlattıklarını söyleyen Saral, Gazeteler, Televizyonlar ve sosyal medya aracılığıyla da Of için hazırladıkları projelerini anlattıklarını ve Of’ta yaşayan her kesimden insandan destek aldıklarını ifade etti.
Temayül yoklamalarına katılımlarından, desteklerinden ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı ve Ak Parti Of İlçe Teşkilat mensuplarına teşekkür eden eğitimci Güngör Saral, ehil insanların geri planda kalmalarından dolayı, İslam Coğrafyasında her gün kan akıtıldığı, gözyaşı döküldüğü, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu coğrafyamızın da kimlik kazanmaya başladığını söyledi. Saral, Türkiye ve Ak Parti sevdalısı herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inandığından, 17 yıldır görev yaptığı eğitim camiasından istifa ederek Ak Parti’den Of Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.

Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Güngör Saral, 13 yıl önce faizli borç almak için IMF kapılarında bekleyen bir devletten, Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin çalışmaları ile, dünyanın ekonomik krizden çalkalanmasına rağmen, dimdik ayakta duran, dünyaya lider olmaya aday, IMF’ye borç veren bir ülke konumuna geldiğini ifade etti.

Çevre düzenlemesi yanında, inşaat sektörü, alt yapı ve üst yapı konularında da çalışmaları olduğu bilinen Güngör Saral, “Adaylığımın sosyal medya, yazılı görsel basında duyulmasının ardından sizlerden yüzlerce tebrik mesajı ve telefonları aldım. Başvurusu öncesinde Of’umuza hizmet için tavsiye telkinleri ile beni cesaretlendiren büyüklerimize, başvurusu sonrası ise yoğun bir şekilde desteğinizi veren siz değerli gönül dostlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sunduğumuz projelerimiz ile birlikte önerilerinizi de bekliyorum. Sizlerin duaları ile Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. Aday adayı diğer arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum. Bu süreçte biz kendimizi ve projelerimizi anlatıp, her kesimin desteğini almaya gayret edeceğiz. Ve Allah (C.C.)'ın izni ile, ekibimizle, Of’umuzda AK Partimize ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır şekilde Yüzde 85'in üzerinde oy alarak Ak Partiden Belediye Başkanı seçileceğimize inanıyorum.” Dedi. 

Of Meydanı ve Otopark, Trafik ve Of’a giriş, Solaklı Vadisi, Beyaz Masa, Çocuk Parkı, Çeşme ve Sahil Projeleri, Hayvan Barınma, Gezici Çöp Toplama, Su, Şehir içi Dolmuş, Of Belediyesi Mezarlık Projesi gibi birçok proje hazırlayarak, Of’ta yaşayan insanlarımızın hizmetine sunacaklarını ifade eden Güngör Saral, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.