Kabahasanoğlu'nu Makamında Ziyaret Ettiler!

OF

Of TSO Yönetim kurulu üyeleri, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Daha önce Of Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Kabahasanoğlu, ilçenin eğitim başarılarından bahsederek, Anadolu Lisesinde yakalanan başarı oranının ilçemize diğer ilçelere göre üst sıralara taşıdığını söyledi. Kabahasanoğlu, geçmişten gelen birikimleriyle hayata geçirmeyi düşündükleri Fen Lisesi ve yeni okul binaları gibi projeler hakkında da bilgiler verdi.

Kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri eğitimde ilçemizi bir adım ileriye taşıyabilecek her türlü projede destek olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarete Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik Çakıroğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut , Olcay Saral, Erdal Özçelik , İsmail Hakkı Solaklı ve Genel Sekreter Murat Zırıh katıldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.