Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim okulundan kutlu doğum heyecanı

OF

Kutlu doğum haftası münasebetiyle Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu Of belediye konferans salonunda Kutlu doğum etkinliği gerçekleştirdi.

Program istiklal marşŸı ve Selman EBREN’in Kur’an-ı Kerim okunması ile başŸladı. Daha sonra açılışŸ konuşŸmasını Mikdat SarıalioğŸlu İlköğŸretim Okulu Müdürü Koray U܇AR yaptı.

KonuşŸmasında, Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) güzel ahlakına değŸinen U܇AR, şŸunları söyledi; Kur’an-ı Kerim’in ilk inen ayetlerinden biri olan kelam Süresinin 4. Ayeti, Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) güzel ahlakını bildiriyor. Allah (cc) Kur’an-ı Kerim’de O’nun Peygamberlikten öncede güzel ahlaklı olduğŸunu bize bildiriyor. O’nun Ahlakı muazzam ve muhteşŸem bir ahlaktı.

Günümüzde kitabı, imanı bilen insanlarda bırakın güzel ahlakı sıradan bir ahlak dahi olmaması neyi ifade eder? Bizler kendi aramızda, insanı münasebetlerde dahi Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) güzel ahlakını örnek alamıyoruz. Aile içi, trafik, ticaret vb. ortamlardaki sorunlarımızın temeli ahlaki eksikliğŸimizdir, dedi.

AçılışŸ konuşŸmasından sonra oku öğŸrencileri tarafından Sevgili peygamberimize (S.A.V.) hitaben, şŸiir, yazı, naat, mektup ve ilahiler söylediler. Ayrıca Furkan BAşžTAN ve Semanur ARAS adlı iki öğŸrenci, Hadisler geçidini sundu.
 
* Resimler için tıklayınız...
* Videolar için tıklayınız... Hazırlanıyor...
Mikdat SarıalioğŸlu İlköğŸretim Müdürü Koray U܇AR


DiğŸer Videolar ....
Ana okulu öğŸrencilerinden ilahi korosu AyşŸe kaçan Ben böyle olmamalıydım - Rabia Ulusoy Ben seni görmeden sevdim - Aleyna Mısra Seyhan Bir İnsan Olarak - Nisa YeşŸil Böyle bir dost - AyşŸe Yıldırım Böyle bir gece - Mahmut Cevahir Elvan SarıalioğŸlu Hadis geçidi Furkan BaşŸtan, Semanur Aras İlahiler 2- Fatma Nur Afacan, Rabia ܇atalbaşŸ İlahiler - Fatma Nur Afacan, Rabia ܇atalbaşŸ Mektup Gökçenur Kaya Sana AşŸık - İlahi - Selman Ebren Utanıyorum
Kutlu DoğŸum Sikeci Medine yoluna vardım - Selman Ebren

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.