Milli Görüş Gençliği Eğitimlere devam ediyor

OF

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri, İlçe Gençlik Başkanı Murat Gözütok'un evinde 2015 yılının ilk ev sohbetini gerçekleştirdi.

Eğitim sohbetini Kemal Korkmaz hocanın verdiği 'Ev sohbetleri' programına 27 genç üye iştirak etti.

Nasıl bir Müslüman olunması gerektiği konusunda bilgi veren Kemal Korkmaz hoca, Milli Görüş'ün hangi amaçla bu ismi aldığını ve isminin ne anlama geldiği konusunda da çok önemli bilgiler verdi.

Yeryüzüne huzurun, barışın, gerçek adaletin ve gerçek İslam'ın gelmesi için çalışan bir insan topluluğunun adı Milli Görüş'tür diyen Korkmaz hoca, Yeryüzüne Hakkın hakim olması için bu teşkilatın Müslümanlığı gereği gibi yaşayarak İslam'ın dışında hiçbir inanışı, otoriteyi ve sistemi kabul etmemesi gerektiğini söyledi.

İslam'ın yaşamın her alanına karışan ve hiçbir alanda eksiklik bırakmayan bir din olduğunun altını çizen Korkmaz hoca, "İslam'ın dışında bir çıkar yol arayan, ancak ve ancak kendi cehennemini arayan insan olur. Bunun içindir ki İslam'ın dışında hiçbir yol doğruya ulaşmaz." dedi. 

Sohbetinde basın konusuna da değinen Korkmaz hoca, "Günümüz gençliği medya kanalı ile batılın kölesi haline getiriliyor. Bunun için Müslümanlar olarak Hakkın yanında yer alan ve onu açık açık savunan bir medya kanalından bezlenmemiz gerekiyor. Bu kanal da bu güne kadar çizgisinden sapmadan gelen Milli Gazete'dir. "diyerek batılın kuyusuna su taşıyan medyadan uzak durulmasını önerdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.