Muhtarlar Günü Of’ta kutlandı

OF

19 Ekim Muhtarlar Günü Of’ta kutlandı. Kutlama programı Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu’nun Of Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunmanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu tarafından yapıldı. Başkan Hacımustafaoğlu konuşmasında; “ Bu günün Muhtarlar Günü ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Gazi Meclisimize, İçişleri Bakanlığımıza ve genelgenin yayınlanmasında emeği geçen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Nasıl siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıysa, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Muhtar da demokrasinin temel taşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu müessesede görev yapmış arkadaşlarımızı sevgiyle anıyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törene; Kaymakam Hayrettin Çiçek, Kaymakam Adayı Erkan Şahin Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Daire Amirleri ve Muhtarlar katıldı.

Anıt önü töreninin ardından Kaymakam Hayrettin Çiçek, Kaymakam Adayı Erkan Şahin Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve dernek üyelerinin Muhtarlar Gününü kutladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.