Of Gençliğinden Trabzon İl Gençlik Başkanlığına!

OF

Kısa bir süre önce Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığına getirilen M.Muhsin Aksoy, Trabzon İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresi sonrası İl Gençlik Başkanlığına seçildi.

Seçildiği ilk günde Genel Başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak ile özel toplantıda bir araya gelen Muhammed Muhsin Aksoy, Genel Başkan Kamalak tarafından kendisine verilen Gençlik Başkanlığı için başarılar diledi.

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Başkanlığına getirilen Muhammed Muhsin Aksoy, kendisine verilen bu görevin 'ateşten gömlek' olduğunu ve Trabzon genelinde yaklaşık 100 binin üzerinde gençten sorumlu olduğunu belirterek buna göre çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Aksoy, kendisine tevdi edilen bu görevi azim ve heyecan ile devam edeceğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

SAÇINI BU DAVA UĞRUNA BEYAZLATANLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYUYORUZ...

"Ülkemizde ve dünyada bütün oyunlar Müslümanların üzerine oynanmaktadır. Aynı şekilde ülkemizde de Milli Görüş'ün üzerine büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu anlamda Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi üzerine yapılan itibarsızlaştırma çalışmaları yürütülürken "ak saçlılar" ifadesi çokça kullanılarak değerli büyüklerimize çirkin yakıştırmalar yapılıyor.

Milli Görüş sahibi bir genç olarak benim gözümde "ak saçlıların" karşılığını bir cümleyle özetlemek istiyorum;

"Hayatı boyunca aynı imanın, aynı inancın, aynı davanın, aynı idealin, aynı mücadelenin peşinden koşan, her zaman ve her koşulda hakkı üstün tutan Rahmetli Erbakan Hocamızın sürekli yanında olan ve hocamızı bu mücadelesinde yalnız bırakmayarak saçlarını bu uğurda beyazlatanlardır ak saçlılar."

İşte bu yüzden ak saçlılar diye ifade edilen değerli büyüklerimizle birlikte mücadele vermek bizim için bir onurdur. Hele ki; davasını, idealini, mücadelesini, geçmişini inkar edenlerin değerli büyüklerimize laf edecek hakkı da haddi de yoktur.

Değerli büyüklerimizin deneyimleri, biz gençlerin enerjisiyle inşallah Rahmetli Erbakan Hocamıza söz vermiş olduğumuz adil dünya düzenini kuracağız."

Görevi devraldığı Ali Düğdü'ye de yeni görevi olan 4. Bölge Başkanlığında başarılar dileyen Aksoy, "Yaklaşık bir aylık süre zarfında, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok ve diğer ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmış olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz." diyerek bu dava yolunda gayret gösteren bütün dava erlerine başarılar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.