Of Medya Derneği’nden gövde gösterisi

OF

Hafta içerisinde kongre yaparak yeni yönetimini belirleyen Of Medya Derneği, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

23 Nisan’da 1.olağan kongresini yaparak yeni yönetim ve denetleme kurullarını oluşturan Of Medya Derneği, kongrenin ardından kalabalık bir ekiple Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu’nu ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar ve Dernek Üyelerini makamında ağırlayan Kaymakam Arslan kongre nedeniyle dernek yönetimin ve üyelerini kutladı.

Derneğin Of’a güzel hizmetler katacağına inandığını belirten Kaymakam Arslan; “Burada güzel bir birliktelik var. Bir amaç için bu kadar insanın bir araya gelmesi, bu işe verilen değeri gösterir. Farklı görüşten, faklı düşünceden de olsa bu insanların bir araya gelmesi önemli. Bu birlikteliğin Of’umuz için güzel hizmetler sunacağını ümit ediyorum ve sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Of Belediye Başkanlığını ziyaret eden Of Medya Derneği Üyeleri önce Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu’nu, ardından da Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ettiler.

Başkan Sarıalioğlu’na Derneğin kuruluşu, faaliyetleri ve amaçları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Yüksel Yaşar; “Yaklaşık 6 ay önce kurduğumuz derneğimizin 1.olağan kongresini 24 üyemizle yaptık. İl dışında olan arkadaşlarımız da var. Ancak bugün buraya 13 arkadaşımızla birlikte gelmemiz, arkadaşlarımızın derneğimize verdikleri değeri ve yaptıkları işe duydukları saygıyı gösteriyor. İnşallah bugünden itibaren el birliği ile derneğimizin kuruluş amacı olan Of’un Sosyal ve Kültürel gelişimine katkı sağlamak için proje ve faaliyet çalışmalarımıza başlayacağız. Gerek kaymakamlığımız ve gerekse belediyemizin de katkı ve destekleri ile Of’ta çeşitli etkinlikler planlıyoruz. Medyanın kendisi olan bir sivil toplum kuruluşu olarak Of’a kalıcı ve güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Derneğin Kongresinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Sarıalioğlu; “Derneğinizin planladığı amaçların bizlerin düşünceleri ile aynı paralelde olması nedeniyle sizleri kutluyorum. Belediye olarak Of’un yetiştirdiği değerleri düzenleyeceğimiz etkinliklerle Oflularla buluşturmayı amaçlıyoruz. Trabzon ilimiz Medya olarak Ülke genelinde iyi bir konumda. İlçemiz de bu açıdan şanslı durumda. Gerek yazılı, gerek internet ortamında çok sayıda yayın organımız ve çok sayıda da basın mensubu arkadaşımız var. Bu ilçemiz açısından güzel olsa da bizlerin işini zorlaştıran bir durum. Ama olsun bizlere eksikliklerimizi hatırlatın, eleştirilerinizi de yapın. Yapılacak çalışmalarımıza öneri ve desteklerinizi de ihmal etmeyin” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.