Of Saadet'ten Emniyet Ziyareti

OF

Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yılı münasebeti ile Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Yöneticileri Of İlçe Polis Teşkilatını ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz'ü makamında ziyaret ederek hayırlı çalışmalarında başarılar dilediler.

İlk olarak İlçe Polis Merkezini ziyaret edip Polislerle bir süreliğine sohbet eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Of İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz'ü makamında ziyaret ederek bir süreliğine sohbet edip hayırlı çalışmalarında başarılar dilediler.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaretten memnun olan İlçe Emniyet Müdürü Türköz, ilçenin huzuru ve vatandaşlarımızın güvenliği için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Ülkemizin ve ilçemizin güvenliğini sağlamak için mücadele eden Polis Teşkilatının 170. yıl dönümünü kutladıklarını ifade eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Türköz'ü bütün ilçe polisleri adına tebrik edip hayırlı çalışmalarında başarılar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.