Of Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Kan Bağışı

OF

Kızılay tarafından Of Çarşıbaşı Camii önünde kurulan kan bağış standına giden OF SGK Müdürü Ahmet Altunsoy ve SGM çalışanları kan bağışında bulundu.

Bağış öncesi konu ile ilgili açıklama yapan Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, “Kurumumuz kamuoyu nezdinde büyük karşılık bulan uygulamaları ile Türkiye de sağlığa erişimin önündeki bütün engelleri kaldırmış ve bu konuda dünyaya da örnek olmuştur. Bizler de İlçe Merkez Müdürlüğü olarak hizmet bölgemizde sosyal güvelik bilincinin oluşması ve kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik sürekli faaliyetler yapıyoruz.” dedi.

Her saniye kana ihtiyaç duyulan bir ülkede kan bağışının çok önem arz ettiğini söyleyen Altunsoy, “Ramazan öncesinde ise insani ve vicdani sorumluluğumuz gereği ihtiyaç sahiplerine verilebilecek en güzel armağan olduğunu düşünerek, hem Sosyal Güvenlik Bilincine, hem de her dört saniyede bir ünite kana ihtiyaç duyulan ülkemizde kan bağışına dikkat çekmek adına arkadaşlarımızla birlikte kan bağışında bulunmaya karar verdik. “ diyerek, duyarlılıklarından dolayı personeline ve destek veren vatandaşlara teşekkür etti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.