Of, Tarih Branşında Türkiye Birincisi

OF

2013 LYS sınavı sonucunda Of Anadolu Lisesi öğretmenleri Türkiye genelinde branşlarında dereceye girerek önemli bir başarıya imza attılar.

 Ülke genelinde özel okullarda dahil olmak üzere 7442 lise arasında 2013 yılı LYS sınavında Tarih branşında Türkiye 1 ‘incisi olan Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Hacı Hüseyin Battal, Türk Dili ve Edebiyatı branşında Türkiye 4.üncüsü olan Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Yahya Özkök ve Coğrafya branşında Türkiye 13’üncüsü olan Anadolu Lisesi Coğrafya öğretmeni Köksal Aydın, Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde öğretmenleri göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Arslan: “Türkiye genelinde dereceye girmek İlçemiz adına çok önemli bir başarıdır. Ama marka olmak istiyorsak bu başarının sürekli ve kalıcı olması gerekiyor. Bu anlamda temennimiz tüm öğretmenlerimizin branşlarında en iyi noktalara ulaşarak önemli başarılara imza atmasıdır. Bizler bu manada sizlerin ortaya koymuş olduğun farkın fark edildiğini bilmezini istiyorum.Özverili çalışmalarınızın sonucunda almış olduğunuz derecelerin diğer öğretmen arkadaşlarınıza da örnek olmasını ve bireysel değil kitlesel başarıyı yakalamamız temennisiyle tüm öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.