OFLULARIN YARDIMI KENYA'YA ULAŞTI

OF

Her yıl Ofluların kurban hisselerini Müslüman ülkelerde yardıma muhtaçlara götüren Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği, bu yılda 385 kurban hissesini Kenya'da bulunan Somali kamplarında kesti.

 Geçtiğimiz yıl 600 kurban hissesini Afrika'da kesip muhtaçlara dağıtan Kardeş Eli Derneği, bu yıl 385 kurban hissesini Kenya'da, Kardeşli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Baş aracılığı ile yardıma muhtaç Müslümanlara dağıttı.

600 bin Somalili'nin yaşadığı Kenya Garissa Şehrinin Dadaab Somali Mülteci kamplarında 560 büyükbaş hayvan Cansuyu aracılığıyla kesilerek Müslümanlara dağıtıldı. 

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Kardeşeli Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan, Ofluların kendilerine güvenip kurban hisselerini emanet etmelerinden dolayı, hissedarların kurbanlarını bizzat kendi elleriyle yardıma muhtaçlara dağıttığını ifade ederek, "Bizlere güvenen Oflu kardeşlerimizi mahcup etmeme ve güvenlerini sarsmama adına Cansuyu Derneği aracılığı ile Kenya'ya gittik. Burada kestiğimiz Kurbanları Müslüman kardeşlerimize dağıtarak emanetleri yerine ulaştırdık." dedi.

Bu konuda duyarlılık gösteren Of Halkına da teşekkür ettiklerini ifade ederek, yardımlarının devamını istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.