Soygun mu, Hata mı?

OF

Of İlçemizde her geçen gün artan büyük marketler ile alışveriş rekabetinin artması, birçok hata-yanlışı beraberinde getiriyor.

İlçemizde bulunan büyük alışveriş merkezilerinin birinde, alışveriş yapan H.U. adlı vatandaş, alışverişini yaptıktan sonra kasiyerin barkot okuyucusu ile ürünlerini toplarken bir ürünü iki kez saydığını iddia etti.

Gerçekten bu bir sorun olsa idi aynı sorun ile birkaç kez karşılaşmazdım diyen H.U. adlı vatandaş, "Adını vermek istemediğim büyük bir alışveriş merkezinde, yaptığım alışveriş sonrası kasiyerin barkot okuyucusu ile aldığım ürünleri hesaplarken, barkot okuyucusunun her üründe bir ses çıkarması sayesinde bir ürünü iki kez okuduğunu fark ettim. Daha sonra alışveriş fişime baktığım da ise aldığım bir adet ürünü iki adet olarak göstermiş. Hemen kasiyeri uyardım bu sorunun düzeltilmesini istedim." dedi.

H.U adlı vatandaş, daha önceden uyarmama rağmen bu sorun ile malum markette yeninden karşılaştım, diyerek tepkisini dile getirdi. H.U. vatandaşların bu sorunla karşılaşmaması için çok dikkatli olması gerektiğini belirtti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.