Trabzon İHH'dan “Yetim Kızı“ Tiyatrosu

OF

Trabzon İHH Şubesi tarafından Of Belediye Konferans Salonunda Trabzon Bahçecik İmam Hatip Öğrencilerinin oynadığı "Yetim Kızı" adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını İHH Trabzon Şubesi Yetim Birimi Başkanı Zühtü Kalma yaptı. Konuşmasına Trabzon İHH'nın tarihi sürecini anlatarak başlayan Kalma, sinevizyon eşliğinde Trabzon ve Dünya genelinde yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.

İHH Yetim Birimi Başkanının yaptığı konuşmadan sonra Trabzon Bahçecik İmama Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı "Yetim Kızı" adlı tiyatro gösterisi sergilendi.

Programın sonunda Of İlçesinde yetimlere en çok destek veren Of Anadolu İmam Lisesi ve Cumapazarı Ortaokulu'na plaket takdim edildi. Plaketleri Of Çarşıbaşı Camii İmamı İsmail Küçükakyüz ve Trabzon İHH Başkanı Dr. Murat Kadir Topçu okul müdürleri Sedat Gül ve Hikmet Turan'a takdim etti.

Programa Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Ulusal, Saadet Partisi Of Gençlik Başkanı Murat Gözütok, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.