Namaza Müzik Arası!

ÖZEL HABER

Of'ta Araçların Egzoz ve Yüksek Sesli Müzik Gürültüsü, birçok kişiyi isyan noktasına getirdi.

Of'ta vatandaşlarımızın gündelik hayatlarındaki önemli sorunları arasında yer alan, şehir içindeki araçların egzoz ve sesli müzik gürültüsü, birçok kişiye, "yeter artık" dedirttirdi. Esnaf ve sokaktaki vatandaşların birçoğu, araçlardan gelen gürültüden dolayı gerek çocuklarının olumsuz etkilenmesi, gerekse kendilerinin rahatsız olmalarından şikayetçi durumda.

Ezan vaktinde dahi yüksek sesli müzik dinleyerek cami önünden geçen ve namaz kılmakta olan cemaate karşı saygısızlık yapan araçlar, camii cemaatinin de tepkisini çekiyor.

"Of gibi maneviyatı yüksek bir ilçede, bu durum vicdanları rahatsız etmektedir" diyen birçok vatandaş, gençlerimizin daha anlayışlı olmaları ve çevrelerini bu şekilde rahatsız etmemeleri gerektiğini dile getirdi. Özellikle ara sokaklara girip yüksek sesle müzik sesi çıkartan araçlardan rahatsız olduklarını, söyleyen vatandaşlar, bu durumun bir an önce yetkililer tarafından çözülmesini talep ettiler.

Rahatsız olan vatandaşlar, özellikle yaz aylarına girdiğimiz şu dönmelerde, bu tür sorunların artması ve gerekli tedbirlerin alınmamasının ise düşündürücü olduğunu ifade ettiler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.