OF SOKAKLARINDA SAADET RÜZGARI

SİYASET

Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Dursun Ali Düzenli ve Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral beraberindeki partililer ile Of esnafını ziyaret etti.

Kalabalık bir partili ile esnaf ziyaretini gerçekleştiren Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Düzenli ve Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, sabah saatlerinde başladıkları ziyareti ikindiye kadar sürdürdü.

Ziyaret ettikleri esnaf ile kısa bir sohbet gerçekleştiren adaylar, esnafların birçok alanda sıkıntıda olduklarına şahit oldular. Ziyaret edilen yerlerin neredeyse tamamı ekonomik sıkıntıdan bahsederken, gidişatın pek iyi olmadığı izlenimlerini gösterdiler.

Esnafların dertlerini dinleyen Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sursun Ali Düzenli, ülke ekonomisinin çatlak vermesi küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini vurgulayarak, ülkenin kötü gidişatına dikkat çekti.

Bu ekonomik sıkıntının tek çaresinin Milli Görüş olduğuna dikkat çeken Dursun Ali Düzenli, "Ülkemiz maalesef büyük bir çöküntünün içindedir. Şu anda gördüğümüz ve duyduğumuz olaylar bu çöküntünün çatlak sesleridir. Maalesef ülkenin yönetimi Milli Görüş'e teslim edilmez ise bu çatlaklar kısa zamanda çok daha fazla büyüyecek ve Allah (CC) korusun batma noktasına gelecektir." dedi.

Kötü gidişatı güzel göstermek isteyen yöneticilere de seslenen Düzenli, "Bu kötü gidişatı ne kadar gizleseniz de bu yakında patlak verdiği zaman herkesin gözleri önüne serilecektir. Merhum Liderimiz Necmettin Erbakan boşuna "Dizinizi dövmeden bu kapıya gelin" diye haykırmıyordu. Bizler Saadet Partisi kadroları olarak önce Belediyeleri alıp sonrasında da ülke yönetimini ele alacağız. Biz geldiğimiz zaman da gerek ekonomi gerekse diğer sıkıntılar Allah'ın (CC) izni ile çözülecektir." diyerek daha önceden bunları yaptıklarını ve yeninden yapacaklarını iddia etti.
Bu haberle ilgili 237 Fotoğraf için tıklayın...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.