Saadet Gençliği Temizlik İşçileri İle İftarda Buluştu

SİYASET

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları, Of İlçesinin Temizlik İşçileri ile iftarda bir araya geldi.

Asgari ücretle Of'un temizliğini sağlayan İlçe Temizlik işçilerine verilen iftar programında, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Of İlçe Teşkilatından Tanıtma Başkanı Tufan Soylu ve Ahmet Muratoğlu da iftar programında hazır bulundu.

İftar yemeğinin ardından yapılan duadan sonra karşılıklı sohbet edilip çay içildi.

HALKIN BİRÇOĞU TEMİZLİK KONUSUNDA DUYARSIZ

Of Halkının temizlik konusunda duyarsız olduğunu dile getiren Temizlik İşçileri sorumlusu İhsan Çakıroğlu, 'Halkın birçoğu temizlik konusunda maalesef duyarsız. Biz bu konuda el ilanı dağıtmamıza rağmen uyarılarımız dikkate alınmıyor. İlçenin birçok alanında çöp konteynırları varken sokaklar çöp yığınına dönüyor. Uyardığımız birçok vatandaş ta, 'Bu sizin işiniz, paranızı almıyor musunuz. Temizleyeceksiniz tabi' tarzında çıkışlar yapıyor' dedi.

Günde üç defa temizlik yaptıklarını söyleyen Çakıroğlu, 'Gece yapmış olduğumuz temizlikten sonra sabahın erken saatlerinde de yeniden yapıyoruz. Her temizliğe başladığımızda karşılaştığımız tabloya inanamıyoruz. Sanki daha önce günlerdir temizlenmemiş yerlerle karşılaşıyoruz' diye ifade etti.

ERBAKAN HOCANIN HAKKINI YİYEMEYİZ

Asgari ücret ile geçimlerini sağladıklarını da ifade eden Çakıroğlu, 'Allah (Celle Celalühü) mekanını cennet eylesin, Erbakan hocanın kurmuş olduğu havuz sistemi sayesinde işçisi de emeklisi de en verimli günlerini yaşadı. Bunları unutmak mümkün değildir' diyerek, Merhum Erbakan ile yaşadığı bazı anılarını anlattı.

HAVUZ SİSTEMİ YENİNDEN KURULACAK

Programı düzenleyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş'ta, Havuz sisteminin yeninden kurulacağını ifade ederek, 'Yaşanabilir bir Türkiye ve Adil bir dünyanın kurulması için Mutlaka Milli Görüş'ün iktidara gelmesi gerekiyor. Milli Görüşün iktidarında yeninden havuz sistemi kurulacak ve Hakça paylaşımla hak eden emeğinin karşılığını alacaktır. Zenginin daha çok zengin olduğu bir ülke değil, fakirlerin kalmadığı bir ülke inşa edeceğiz. Bunu da bütün halkın desteği ve Mevla'mızın yardımıyla yapacağız inşAllah' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.