banner102
Affet bizi…

Seni dünyanın o uzak köşesinde yalnız bıraktık…
Sözde dünyalık dertlerimize daldık. Hatta kıldığımız namazların arkasından gelen dualarımızda bile unuttuk. Senin sessiz  çığlığını, hıçkırığını ‘Ya Rabbi İslam’ın onur ve haysiyetini yüklenmiş kulların nerede?’ feryadını işitmedik… İşitemedik! 

Bir yandan dostlar iyi günde görsün diyerekten kuru kınamalarla geçiştirdik seni… !

İslam Birliğini ayağa kaldıramadık! Müslüman ülkelerin liderleri olarak kendi kamuoyularımıza bu zulmü göstermelik kınamalar ile geçiştirerek şov yaptık! Öte yandan batıya seslenip sizler için onlardan merhamet dilenir olduk! Senin için zalimden medet umacak kadar küçülüp Birleşmiş Milletler denen zalimlerin birleştiği örgütten medet umar olduk. Allah’ın (cc) Müslümanlar, Müslüman devletler üzerine yüklemiş olduğu ‘mazluma yardım edin!’ emrini onlardan bekler olduk. Dedim ya küçüldükçe küçüldük, alçaldıkça alçaldık! Müslümanlar bir araya gelsin diyemedik.

Sadece üç günde 3 binden fazla katlettiler seni! Satırlarla, baltalarla dilim dilim doğradılar! Çoluk çocuk demeden şehit ettiler, genç yaşlı demeden kadınlarının namusunu kirlettiler! Yüzyılımızın en vahşi katliamlarından birini resmettiler hayasızca! Budist zalimler Müslüman dünyanın parçalanmışlığını, batının umarsızlığını bilerek görerek, seni sahipsiz gördükleri için çöktüler boğazına!

Ey Müslüman unutma!

Zalim budistlerce katledilen senin kardeşin, kirletilen senin ailendir! Ne zamana kadar sessiz kalacaksın! Ne zamana kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeceksin! Üzerindeki ölü toprağını ne zaman atacaksın! Seni yönetenlere karşı ‘yeter artık batının peşinden koştuğunuz Allah için İslam Birliği peşinden koşun artık!’ ne zaman diyeceksin!

Dünyanın uzak ucunda arşa yükselen feryadları düşün artık!
Arakan için, tüm Müslüman mazlumlar için ayağa kalk artık!
Mazlumlar ayağa kalkmadan, zalimler diz çökmez anla artık!
Anla artık başka yol yok…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferhat Dağ 2017-08-30 21:48:57

Sayın yazar kalemine sağlık, çok dikkat çeken ve bir o kadar da önemli olan bir yazı kaleme aldın.

Maalesef anlayacak bir nesil değil, uyuyan bir nesil yetiştirildiği için bu sese ancak Milli Görüş camiası kulak verecektir.

banner90