banner102

Malûm salgın, özelde her bir insanı genelde her bir ülkeyi adeta kendisiyle hesaplaşma noktasına getirdi.

Aslında bir bakıma bu, herkes açısından hakka ve hakikate dönmek için büyük bir fırsat oldu.

Cümleyi şöyle de kurmak daha bir isabet arz eder. İnsanlığın verdiği bu büyük sınav, büyük bir fırsata dönüştürülebilir.

İşte bu fırsatı kaçırmamak gerekir. Dünya da zulüm düzeninin sona ermesi için insanlığın buna ihtiyacı var.
Tabi bunun sağlanması birinci derecede yönetimleri ilgilendirir.

Biz ise ‘iyilikleri emr ve kötülükleri nehy etme’ noktasında dil ile düzeltme mesabesindeyiz.

Bu durumda birinci derecede kendi ülkemizin yöneticilerini uyarmak durumundayız.

İşte, bunu yapınca da bir takım işgüzarlar, adeta damarlarına basılmış gibi tepki veriyorlar.

Adeta siper olmuşlar hakikatler önünde, biz doğruları göstermeye çalıştıkça ilgililerin görmesine engel oluyorlar.

Sormak lâzım be arkadaş amacınız ne? ... Herhalde kuru kuruya bir savunma psikolojisi... Değil mi? ... E, o vakit ya sizde bir sıkıntı var ya da alet oluyorsunuz. Hele bir kendinize gelin Allah Aşkına...

Yani biz yanlışı eleştirmezsek, onlar, doğruya nasıl yönelecekler. Hele ki her dem hata yapıyorlarsa!
...
Neyse dönelim fırsat mevzuuna...

Neredeyse sosyal medya batağına saplanmayan çok az kimse kalmıştır.

Neden batak? ... Çünkü onu üretenlerin bir takım emelleri var.

Türkiye de yönetim tedbir almadığı için de insanımız hatta sayelerinde bütün insanlık saplandı kaldı bu illetin içerisinde.

Bugün bu bataklığın mimarları, yaşanan her durumu kendi lehlerine çevirme çabasındalar. Hatta istedikleri gibi at koşuşturuyorlar.

Şu an insanlığın içine düştüğü büyük sınavdan da bu mihraklar, yeni kazanımlar elde etmek istiyorlar. Ellerindeki en büyük silah da işte bu sosyal medya.

Bir takım yayınlarla, bir takım filmlerle insanlığı köleleştirme senaryoları ortaya koyuyorlar. Bizim bir takım aklı evveller de bu yayınları okuyor, bu filmleri izliyor ve maalesef bir anlamda teslimiyetlerini adeta arz ediyorlar.

Bırakın milletimizi teslimiyet psikolojisine sokuyorlar.

Hemen herkes izlemiştir. Üç beş aklı evvel çıkmış beşer-onar dakikalık videolarla onların bu senaryolarını güya teşhir edeceğim diye adeta halkı teslimiyet ruhuna büründürüyorlar.

Yok efendim: “Ben şu kadar zaman önce şunu söylemiştim, bunu yazmıştım, bak nasıl da çıktı.” gibi birilerinin komplo teorilerine katkıda bulunarak, insanları çıkmazlar içerisine sürüklüyorlar.

-Efendim deri altına micro chef yerleştirerek, bütün insanları kontrol edecekler.

-İstedikleri şekilde yönlendirecekler, istedikleri zaman imha edebilecekler.

-Herkes bunu kullanmaya mecbur bırakılacak.

-Yok 5G teknolojisiyle insanlığı felakete sürükleyecekler.
...
Ne bu ya Allah aşkına!..

Efendiler!

Bu komplo teorileriyle belki insanları uyandırmak istiyor olabilirsiniz, ancak, bu haliyle sadece teslimiyet ruhuna sahip insanlar üretiyor, asıl önemlisi de gençlerin geleceğine kibrit suyu döküyorsunuz.

Varsa bir bildiğiniz reyting adına, rant adına milletle paylaşacağınıza veya birilerine mesaj yollayacağınıza, önlem alması gereken makamlara gidin.
Tabi vatanı milleti seviyorsanız.
...
Yetkililer!

Bakınız bu komplo teoristleri ve teorileri virüsten de, 5G’den de daha büyük tehlike arz ediyor. Bir an evvel bu duruma el atın.

Bizim inancımızda teslimiyetçilik değil, teslim almak vardır. Biz, her daim bütün insanlığı Allah’ın dini için teslim alma çalışması yapmakla mükellefiz.

Bu salgın sonrası hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. İşte bunu İslâm ve müslümanlar ve hatta bütün insanlık adına fırsata çevirme gayretine girin.

Çıkıp hâlâ 2023 hedefleri gibi boş laflarla bu milletin, bu ümmetin imani ve ameli meselelerde tehlikeye düşmesine fırsat vermeyin.

Altından kalkamayacağınız işlere de daha fazla devam etmeyin.

Siz de biliyorsunuz ki hesap var!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90