banner102
 Bize bir nazar oldu Cumamız pazar oldu..

Ne olduysa hep bize azar azar oldu' diye sesleniyor bir şiirin de Arif Nihat Asya..     Aynı merakın sürüklemediği her akıl atalet zehriyle zehirlenmiş sayılır.. Aktüel hadiseler karşısında eleştirel bir tavır takınmayan, sorgulamayan, rahatsız olmayan her kimse bu önüne geçemediğimiz yozlaşmanın bir parçasıdır kuşkusuz.. 

Sosyolojik durumlarda böyledir çözümün bir parçası değilsen sorunun bir parçası olman kaçınılmazdır.

Bir ıslahat hareketi gerekiyor en çokta insanların yüreklerine..tek marifeti zengin bir adamdan nesebi gayri sahih bir çocuk sahibi olmak olan ne idüğü belirsiz bir kızın kendi yazmadığı kitap için düzenlenen imza gününde bu olumsuz örneği karşısında görünce sevinçten gözyaşı döken küçük çocuğun, döktüğü yaş ve yaşadığı mutluluk incelenmeli.. İçtimai hayatımıza ne katmış olabilir ki bu kadar kabul gördü? Zengin paçavrası bu kız bu hadisedeki en masum figürdür aslında.. O yalnızca bir işarettir, çocuklarımızın maruz kaldığı duygusal zehirlenmenin muhtevasına işaret etmekte.

- Neyi beğeniyoruz? 
- Neye özeniyoruz?  'sansür elzemdir' der Abdülhamid, bir millet kendi istikbali olan gençleri korumakla mükelleftir. Bonzai içeni, tiner çekeni, uyuşturucu kullananı tehlike olarak görenlerin bu sosyal ve ulusal medyayı tehtid olarak görmemesi ahmaklık değilse apaçık ihanettir..                                                         Ülkenin gençleri Aziz Sancar'ı değilde tek marifeti asalak gibi birilerinin sırtından hayata tutunmak olan bu kalitesiz figürleri takip ediyorsa bu takip yollarını kesmek vatana millete hizmettir.. Aziz Sancar demişken açıklanan sınav sonuçlarına göre ülkemizin Fen Bilimleri ortalaması da 2,2 netmiş..siz buna tesadüf mü diyorsunuz?? 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ofun nabzı 2019-07-28 12:24:57

Aziz sancar i sadece fen bilimlere baglamaniz cok enteresan. Asil tesadüf bu degil(!) Saygılar

banner90