banner102

KANCA’DA KUTLU DOĞUM COŞKUSU

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu’nda Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile “Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet” konulu program düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Nisan 2016 Çarşamba 13:47
KANCA’DA KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Orhan Nazım AKSU tarafından hazırlanan ve sunulan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Of Çarşıbaşı Büyük Camii İmam Hatibi İsmail KÜÇÜKAKYÜZ tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Esmaül-Hüsna okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan sinevizyon gösterisinin sunulmasının ardından, MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür TURHAL tarafından açılış konuşması yapıldı. Turhal konuşmasında; “ Değerli Misafirler, bugün Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizi (S.A.V.) anmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Mesajlarıyla ve hayatıyla insanlığın aydınlanmasına ve olgunlaşmasına Allah’ın (C.C.) elçisi Peygamber Efendimizin (S.A.V.) dünyamızı teşriflerinin yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu vesileyle, doğumunu kutladığımız Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’i (S.A.V.) muhabbet ve ta’zimle yâdediyor,  sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum.” Dedi.

Sürmene Müftüsü Abdulcelil ÇAKAR’ın selamlama konuşmasının ardından, Sürmene Kaymakamı Oktay ERDOĞAN yaptığı konuşmada; “Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ülkemiz genelinde devam ediyor. Türkiye’nin farklı illerinde ve yurt dışında “Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet”  teması işlenmekte. Bu vesile ile KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürlüğümüzde düzenlenen programın hayırlı olmasını diliyorum. MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hamdullah ÇUVALCI başta olmak üzere, tüm akademik ve idari personele teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” Dedi.

Ardından MYO Öğretim Görevlisi Ahmet AKTOĞAN tarafından, “Hazreti Peygamber (S.A.V.), Tevhid ve Vahdet” konulu sunum yapıldı. Öğr. Gör. Orhan Nazım AKSU tarafından Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.S.) Veda Hutbesinin Slayt şeklinde sunuldu.

Kutlu Doğum Haftası Programı MYO Müdürlüğünce verilen ikramın ardından sona erdi. 

Son Güncelleme: 27.04.2016 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90