banner102

MELİH TURİZM “DOĞU KARADENİZ’E İLGİ BÜYÜK”

Afyonkarahisar merkezli, Afyon, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’tan Türkiye’nin dört bir tarafına ve yurt dışına turlar düzenleyen Melih Turizm sahibi Sayit Arslantaş, bölgeden Doğu Karadeniz turlarına yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ocak 2024 Pazartesi 15:45
MELİH TURİZM “DOĞU KARADENİZ’E İLGİ BÜYÜK”

Melih Tur Yönetim Kurulu Başkanı Sayit Arslantaş ve ekibi, Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Sürmene Usta Eller Bıçakçılık sahibi Selahattin İsmailoğlu ve Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağaza ortağı Ali Rıza Köroğlu’nu ziyaret etti. Melih Turizm olarak Türkiye’nin her tarafına tur düzenlediklerini ifade eden Arslantaş, Doğu Karadeniz Bölgesine ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Sayit Altıntaş, “Melih Turizm, kuruluşundan itibaren hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Gezi ve tatil planlarını cazip fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri ile sunarak, planlıyoruz. Tur paketlerinin çeşitliliği, en konforlu otelleri ve 7/24 hizmet ile; seyahat adına istediğiniz her detaya ulaşabileceğiniz adres olmaya devam ediyoruz. Melih Turizm ekibi olarak, belli bir disiplin içerisinde, üzerinde çalıştığımız her tur programı için iş akışını düzenliyor ve bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz. Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’tan, Doğu Karadeniz Bölgesi turlarına ilgi her geçen gün artmaktadır. Doğu Karadeniz Bölgesi tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinin daha da tanıtılması amacı ile bölgeye ziyarete geldik. Doğu Karadeniz Bölge ziyaretimizle ilgili, Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Sürmene Usta Eller Bıçakçılık sahibi Selahattin İsmailoğlu, Rize Şamata Tur sahibi Hüseyin Kalay, Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağaza ortağı Ali Rıza Köroğlu ile, otel, lokanta diğer tüm işletme sahiplerimize ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Trabzon Sürmene Yeniay’da ana yol üzerinde, organik doğal tahlilli bal, Trabzon tereyağı, peynir çeşitleri, mısır unu, yöresel kıyafetler vb. ürünler bulunan,  Haunedy Yöresel Mağaza sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Sarıalioğlu’na, bu güzel işletmeyi bölgeye kazandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90