banner102

Aklı olanlar, aklını şuurluca kullananlar, kendini ve insanlığın geleceğini düşünenler kafayı yemek üzere...!

Hakikatleri ortaya çıkartanları dinledikçe kafayı yemek üzere oluyorum.

Kim bu hakikatleri ortaya koyanlar… diye düşünüyorsanız fazla değil azıcık araştırma yapın. Bu iklim safsatasını ortaya atanlar kimler ve hangi açıklamalarla bunu ortaya koyuyorlar? Hangi dayatmalarla bunu ülkelere kabul ettiriyorlar?

Şu ana kadar insanlığı sömüren ve yok etmek isteyen sorunlarla ilgili bakanlık kurdurlar mı? Misalen uyuşturucu bütün insanlığı tehdit ediyorken bunun bakanlığını niye kurmadılar?

Aile yapımız her geçen gün eriyorken bunun başlıca sebebi olan ahlaksız yayınları neden kaldırmadılar ve bununla ilgili neden Ahlaksızlıkla mücadele bakanlığı kurmadılar?

BirLEŞmiş Milletler şu ana kadar kendilerinden başka kimin hayrına iş yaptı ki bütün insanlığın iyiliği kurtuluşu için iş yapacak? Üstelik yaptıkları projeleri ülkelere adeta zorunlu dayatma ile kabullendirecek kadar cibilliyetleri temiz bir kuruluş mu? Gerçekten insanlığı düşünen bir kuruluş Afrika’da açlıktan, hastalıktan ölen insanlar için ne yaptı ve söylemden öteye ne yapıyor?

Ayrıca Müslüman bir insan gayri Müslimlerin projelerine bu şekilde bodoslama atlayacak kadar cahil olamaz! Körü körüne inanacak kadar, onlar bizim için iyilik düşünüyor diye aldanacak kadar aptal olamaz!

Zalimliklerinde zirve yapan ABD ve İsrail için BirLEŞmiş Milletler ne yaptı? Ne yaptı ki şimdi tüm dünya insanları için dertlenip toplanacak ve karar alıp ülkelere onaylatacak? Allah aşkına Rabbimizin azaba çaptıracağı bu zalimlerden hangi iman, hangi vicdan ile iyilik bekleniyor?

Müslümanım diyen ülke liderlerinin önünde tüm insanlığı huzura kavuşturacak rehber varken bu zalimlerin sözde iyilik projelerine nasıl destek oluyorlar? İklim değişikliğinin sebeplerini araştıracak ve çözüm üretecek bilim insanımız yok mu? Yok mu Allah aşkına bu sorunu kökünden çözecek ilim ve irfan sahibi insanımız? Elbette var! Fakat makam ve mevkilerini koruma pahasına gavur aşıklığı yapan idareciler, kendi ilim adamlarımızın gazını, düşmanımızın ise talimatını alıyor.

Sonuç alarak,

Maalesef dünyada açık hapishaneyi kurdular, gardiyanlarını büyük ölçüde seçtiler, kurallarını koydular ve şimdi hedefleri olan insanları, sürüler halinde içine sokmaya başladılar.

Bunları duyup idrak ettikçe kafayı yiyesim geliyor. Elinde yetki olanların bu hapishane için çalışmalarını geçtim, bize bunu, bizim iyiliğimiz için dayatmalarına aklım almıyor. Maske ve sıvı dayatmalarının fiyaskosunu daha yeni yaşamışken bundan çok daha büyük sorun olan iklim değişikliği kurallarına ve uygulamalarına şiddetle karşı çıkıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90