banner102
Toplumsal kutuplaşmayı derinleştirmemek adına ne parti ismi nede şahıs ismi vermeyeceğim.Seçim sonrası dikkatimi celbeden iki hadiseyi izah etmek istiyorum. Amacım bir kesimi övmek bir kesimi yermek değildir somut iki olay üzerinden fikirlerimi kaleme almak niyetindeyim.
anadolunun küçük bir ilçesinin başkanlık koltuğuna oturan çiçeği burnunda başkanının,32 yıl önceye dayanan başarısının sırrı.. 10 yaşında bir çocukken 23 nisanda oturduğu başkanlık koltuğuna 32 yıl sonra bu sefer gerçek manada başkan olarak oturuyor..seçim sonrasında kendini tebrik etmek için ziyaret eden anne ve babasına 32 yıl önce o makamda çekilmiş fotoğrafını veriyor..bir manada hayallerine giden yolda ona verdikleri desteği onurlandırmış oluyor..
ikinci hadise,belediyenin sosyal yardımlaşma vakfının müdürü iken eşinin makam odasında gün düzenlemesiyle haber olan müdürün başarı öyküsünü konu ediyordu..makam odasında gün yaptıran müdüre makam odası küçük gelmiş olacak ki başkanlık makam odası layık görülmüş oda o belediyenin başkanı olunca seçim zaferini!! gelen eşe dosta kısır dağıtarak kutlamış..buna şaşırmak olmaz..şaşırdım o müdürün o belediyeye aday yapılması ve kazandıktan sonra kutlama yapması..bir ilçenin sorumluluğunu almak,bayındır hale getirmek,her bir ferdinin derdiyle dertlenmek için görevlendirilmek kutlanacak bir şey midir?  tebrikleri kabul edersin de kısır dağıtmak nedir? sorular çokta,biz bunu mu hak ediyoruz diye soruyor insan en çokta...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yani yazar bey? 2019-04-16 23:49:04

Ne anlattığınız hiç anlaşılmıyor

banner90