banner102

Dereye düşen kadın öldü!

Çaykara İlçesi Derindere (Multat) yolunda meydana gelen kazada bisikleti ile dereye uçan bir kadın hayatını kaybetti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Haziran 2020 Pazartesi 00:24
Dereye düşen kadın öldü!
 Edinilen bilgiye göre Aslen Kayseri’li olan ve Trabzon Yomra’da yaşadığı  öğrenilen Kübra Adakul 6 ve 8 yaşlarındaki iki kızı ile birlikte gezmek üzere Uzungöl’e geldi. Uzungöl’den elektrikli bisiklet kiralayan Kübra Adakul Uzungöl’den Demirkapı istikametine doğru kiraladığı bisikleti ile yola çıktı.

Çatma Mevkiinden Multat Köyü istikametine hareket eden Adakul 200 metre gittikten sonra  geriye dönmek istedi.Elektrikli bisikleti çevirmek için kızlarını bisikletten indiren Kübra Yurdakul bisikleti çevirmeye çalışırken yaklaşık 150 metre mesafedeki dereye uçtu.

Derenin içinde de yaklaşık 900 metre sürüklenen Kübra Adakul için vatandaşlar tarafından kaza yerine 112 Sağlık Ekipleri çağrıldı. Kaza yerine gelen Sağlık ekipleri 27 Yaşındaki Kübra Yurdakul’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazanın haber alınması ile birlikte İtfaiye ve Uzungöl Jandarma ekipleri zaman kaybetmeden kaza yerine ulaştılar

Kübra Adakul’un 6 ve 8 yaşındaki iki kızı Uzungöl Jandarma ekipleri tarafından kaza yerinden alınarak Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığına getirildi.

Savcılık incelemesinin ardından cenaze Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 08.06.2020 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90