banner102

Uzungöl'de gergin yıkım!

İmara aykırı olduğu gerekçesiyle tespit edilen 65 kaçak yapının yıkımı başladı. Yıkıma karşı gelen yapı sahipleri ve vatandaşlar güvenlik önlemi alan askerlerin karşısına geçerek yıkıma engel olmaya çalıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Aralık 2019 Salı 12:24
Uzungöl'de gergin yıkım!

Trabzon'un en önemli turizm yerlerinden olan Uzungöl'de başlayan olaylı yıkım çalışmalarında yıkılması planlanan 65 yapıdan 14 yıkıldı.

Uzungöl'de imara aykırı yapıldığı tespit edilen ve imar barışı kapsamına girmeyen 48'i tamamen, 17'si ise kat eksiltmesi şeklinde olmak üzere toplam 65 yapının yıkımına karar verildiği belirtilirken, yapı sahiplerinden yapılmasına neden göz yumulduğu tepkisi geldi.

Vatandaşların sert tepkisine karşı yıkımın asker gücüyle devam ettiği Uzungöl'de 14 yapı yoğun güvenlik önlemleri altında yıkıldı.

Son Güncelleme: 24.12.2019 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90