banner102
Başı, sonu, içeriği, anlamı, niyeti vs beni zerre kadar ilgilendirmiyor.

Yahu bu sözü duyan bir insan bundan ne anlar ben ona bakarım.

Terör dostu ve destekçisi abd ve onun kefere başkanı nasıl değerli olabiliyor?

Sayın dersin anlarım ama değerli nasıl oluyor?

Birilerini rahatsız ediyor...

Evet çok haklı bu ülkede abd karşıtlığını en yüksek tepeden dillendiren ve gereğini yapma gayretinde olan Saadet Partisi'ni ve onun neferlerini rahatsız ediyor.

Birilerini de kıskandırıyor...

Evet o birileri de ülkemizde ve dünyada abd hayranı olan vatandaş ve liderlerdir. Onları da baya kıskandırır bu yiğitse(!) konuşmalar..


***

Seçim zamanları kendileri büyük abd düşmanı, onların dışında olanlar da abd dostu oluyor. Bunu kartel medyasını arkasına alarak en yüksek tepeden dillendirmek hangi akla ve inanca yakışır?

Yok bilmem devlet meselesiymiş...

Bırakın Allah aşkına bu süslü sözleri.

abd ve yandaşları bizim bu söz ve hareketlerimize kıs kıs gülüyorlar.

Irak'ta, Suriye'de, Libya'da, Lübnan'da, Keşmir'de, Afganistan'da ve diğer İslam Ülkelerinde her istediklerini, bizimde içinde bulunduğumuz stratejik ortakları ile yapıyorlar.

Müslüman kanını dökmekten mutluluk duyuyorlar ve bunu inançları gereği yapıyorlar.

Ya Müslümanım diyen liderler bu İslam düşmanları ile nasıl stratejik ortaklık kurabiliyorlar?

Yahu strateji demek; dostu ve düşmanı bir olan ve bu uğurda her türlü mücadeleyi yapmak demektir. abd ile nasıl dostumuz ve düşmanımız bir olabilir? Ha sözde düşmanlarımız farklı fakat eylemde maalesef farklı olmuyor. Irak'ta olmadı, Afganistan'da olmadı, Libya'da olmadı...

Neyse ben duyduğum büyük gafleti Müslümanlar ile paylaşayım dedim. Belki kılıf bulmadan bunun gerçekten büyük bir gaflet olduğunu anlayanlar olabilir... Belki de, 'Sizde hep karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Adam dünya lideri, videonun başını sonunu kesmişsin, ortada bir yeri verip eleştiriyorsun. Değerli dostum sözünü sadece söz gelimi söylüyor. Halbuki o şeytan Trump ile azılı düşmandırlar. Ülke meselesi işte.. Haa birde sen gerçekten Tayyip Erdoğan gibi dünya mazlumlarının umudu (!) olan bir liderin abd gibi bir terör devleti ile dost ve stratejik ortak olabileceğini düşünebiliyormusun? Gerçekten sen buna kalben inanabiliyormusun? Sakın inanıyorum deme gerçekten bozuşuruz..." diyenleri.

"Yahu sizde Devlet meselelerini hiç anlamıyorsunuz. Adam koskocaman abd devleti ile alenen düşman olabilir mi? Adamların gücü ortada. Her istediğini istedikleri devlete yapabiliyorlar. Adamlarda güç var. Kusura bakma ama biz onlara muhtacız. Ha şimdi bana klasik Milli Görüşçüler gibi çıkıp Erbakan hocanın 74 Kıbrıs Barış harekatını ve o zamanki abd ambargosunu ve 96 yılındaki Erbakan hükümeti döneminde abd çekiç gücünün def edilmesini anlatma. Evet bunlar oldu ama ne kadar dayandı. Görmedinmi 11 ay bile bekletmediler. Hemen hükümetleri bozup alaşağı ediyorlar. Sende çıkmış bu güce karşı boş boş ahkam kesiyorsun. Geçin bu işleri, siz kapatın partinizi de Dünya Liderinin yanına geçin..." diyenleri de duyar gibiyim.

Bu sözlere karşı da sadece şu söz yeter diyorum; Kuvvet kudret sahibi SADECE Cenab-ı Allah'tır. O istediği zaman ol diyerek oluverir. İstediği zaman da istediğini yok edendir. abd, israil, ingiltere, rusya vs İslam düşmanlarını istese bir anda yok edebilir. Fakat mesele Müslümanım diyenlerin bu kafirlere karşı duruşlarını görmektir. Bu sınavda kimler başarılı olacak, kimler kaybedecek onu görmektir.

Yüce Rabbim düşman olarak gördüğü bütün insanlardan bizleri uzak eyler ve onlara karşı Rabbimizin razı olacağı şekilde mücadele etmeyi de nasip eyler inşAllah.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90