banner102

Dernekpazarı'nda Fetih Programı

Anadolu Gençlik Derneği Dernekpazarı İlçe Temsilciği tarafından düzenlenen Mekke'nin Fethi programı çok sayıda vatandaşın katılımı ile Dernekpazarı Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ocak 2020 Salı 21:47
Dernekpazarı'nda Fetih Programı

Fetih programı Dernekpazarı Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı Topal'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Anadolu Gençlik Derneği Dernekpazarı İlçe Temsilcisi Emin Demirbaş'ın Fetih ve Derneğin çalışma esasları konusunda yaptığı açılış konuşmasıyla devam eden programda minik Zeynep Demirbaş'ın Peygambere özlem konulu şiir okudu.

Çaykara İmam Hatip lisesi öğrencilerinden Mehmet Topal ve Ahmet Hamdi Kadıoğlu veda hutbesini okuduğu program Trabzon İl Vaizi Mehmet Altuntaş'ın 'Fetih' konusundaki yaptığı sunum ile sona erdi.

Programın sonunda Siyer-i Nebi Yarışması Liseler kısmında İlçede dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Dereceye girenlerin isimleri şu şekilde:

Dernekpazarı Hasan Cansız Kom İmam Hatip Lisesinden

1.Hakan Aslankafa

2.Muhammet Sıddık Kaysı

3.Feyza Nur Bulut

Son Güncelleme: 21.01.2020 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90