banner102

Dernekpazarı'nda Pergel Rüzgarı

Saadet Partisi Dernekpazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Pergel, İlçe teşkilatında yapılan aday tanıtım programında ilçeye yapacağı projeleri anlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Şubat 2019 Cumartesi 21:45
Dernekpazarı'nda  Pergel Rüzgarı

Dernekpazarı'nda  Pergel Rüzgarı

Saadet Partisi Dernekpazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Pergel, İlçe teşkilatında yapılan aday tanıtım programında ilçeye yapacağı projeleri anlattı.

Trabzon genelinde adaylarını tek tek açıklayan Saadet Partisi, Dernekpazarı İlçesi için Mali Müşavir Abidin Pergel'i Başkan adayı olarak seçti.

Başkan Adayı Abidin Pergel, belirlenen meclis üyeleri ile gün içerisinde esnafı dolaşarak kısa bir selamlama yaptı. Ziyaret sonrası İlçe Teşkilat binasında partililer ile bir araya gelen Pergel, burada yaptığı açıklamada ilçe için yapacağı projeleri anlattı.

HER KESİMİN FAYDALANACAĞI PROJELER

Ülke genelinde il ve ilçelerin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sorunu ile ilgili otopark ve araçların rahatlıkla park edebileceği alanlar oluşturacaklarını söyleyen Başkan adayı Abidin Pergel, "İlçemiz Türkiye'nin en önemli turizm merkezi olan Uzungöl'ün yol güzergahında bulunmasını fırsata dönüştürerek turistleri ilçede ağırlamanın yolarını arayacağız. Gerek seyir terasları, gerekse tarihi eser evleri turizm alanına açarak ilçeye katkı sağlamaya çalışacağız. Ayrıca hayvancılık alanında eskiden çok hareketli olan bir ilçenin bu halde olmasına tahammülümüz olmadığı için bu alanda da her kesimin faydalanacağı projeleri harekete geçireceğiz." dedi.

İŞİN TEMELİ AHLAK VE MANEVİYAT

Bütün bu projeleri Ahlak ve Maneviyat çerçevesi içinde yapacaklarını söyleyen Pergel,"Dernekpazarı ilçesi için yapacak olduğumuz bütün çalışmaları ahlak ve maneviyat düsturunu esas alarak yapacağız. Rüşvet, torpil, adam kayırma, halkın sorunlarına duyarsızlık, ötekileştirme, kibir, israf gibi sorunların ayyuka çıktığı ülkemizde, bu sorunlara çare bulacak tek adres Saadet Partisi'dir. Bizde göreve geldiğimizde bu sorunları kökten çözecek çalışmaları yapıp, vatandaşlarımız ile el ele vererek gerçek manada yaşanılabilir  Dernekpazarı ilçesini inşa edeceğiz." diyerek güven ve çare siyasi için vatandaşlardan destek istedi.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.02.2019 21:59
Anahtar Kelimeler:
Abidin Pergel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90