banner102

Genç Öğrenci İntihar Etti!

Gerek televizyon dizileri, gerek bilgisayar oyunları, gerekse sosyal medyada yer alan sorunlu içerikler yüzünden toplum gerilmeye devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Kasım 2018 Çarşamba 17:48
Genç Öğrenci İntihar Etti!

 Son zamanlarda çok adına rastladığımız mavi balina oyununu oynayan genç öğrenci, oyun sonrası evinin bahçesinde tabancayla intihar etti.

Dernekpazarı Ilçesi Akköse Mahallesinde ailesiyle yaşayan 16 yaşındaki 11. Sınıf öğrencisi Ahmet Kağan G. adlı genç oyunu oynadıktan sonra intihar ettiği belirtildi.

Hasan Cansız Kom Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Ahmet Kağan G., son zamanlarda gençleri intihara sürüklediği iddiasıyla gündeme gelen 'Mavi Balina' oyununu oynadıktan sonra Trabzon'daki evlerinin bahçesine çıktı ve evden aldığı tabancayla intihar etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ahmet Kağan G.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, gencin oyun oynadığı bilgisayarına el koydu. 

Okul arkadaşlarını ve ailesini hüzne boğan Ahmet Kağan G. öğrenci arkadaşları,ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında mahallesinde kılınan cemaze namazının ardından toprağa verildi.

Milli Gazete

Son Güncelleme: 14.11.2018 17:53
Anahtar Kelimeler:
Mavi Balina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90