banner102

Şiddetli Rüzgar Sonucu 1 kişi Öldü

Dernekpazarı ilçesinde etkili olan rüzgârın yuvarladığı taşların altında kalan Hasan Topal öldü, bir kişi de yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Nisan 2017 Pazartesi 22:07
Şiddetli Rüzgar Sonucu 1 kişi Öldü

Dernekpazarı'nın Çayırbaşı Mahallesinde meydana gelen olayda, şiddetli rüzgar sonucu yuvarlanan taşın altında kalan Taşçılar ilköğretim eski hizmetlisi emekli Hasan Topal olay yerinde ölürken komşusu Hakkı Karakaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrasında Dernekpazarı Kaymakamlığı tarafından yapılan anonslarla halkın dışarıya çıkmaması istendi. Yaşanan üzücü olaydan sonra Jandarma olay mahalline giderek incelemelerde bulundu.

Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu´nun verdiği bilgiye göre, taşın hareket ettiği alana çıktıklarında çok sayıda ağaçların yıkıldığı ve ormanda büyük tahribatın olduğunu gördüklerini, çevre mahallelerde de büyük ağaçlarla meyvelerin kırıldığı ve birçok evin çatılarının uçtuğunu gördük. Ayrıca İlçede devrilen direklerin yüzünden elektrik verilemediğini ifade etti.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 24.04.2017 22:14
Anahtar Kelimeler:
Hasan Topal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90