banner102

Tehlikeli virajda trafik kazası- 1 ölü

Of-Çaykara karayolunda defalarca kazaların yaşandığı tehlikeli virajda meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Haziran 2019 Çarşamba 12:29
Tehlikeli virajda trafik kazası- 1 ölü

Edinilen bilgilere göre Çaykara İstikametinden Of İstikametine gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 REN 69 plakalı özel Otomobil ile Of İstikametinden Çaykara İstikametine gelmekte olan Ramazan A. Yönetimindeki 61 ABE 667 plakalı özel Otomobil Dernekpazarı sınırlarında tehlikeli viraj olarak bilinen ve defalarca kazaların yaşandığı yerde kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada 5 kişi yaralı olarak araçlardan çıkartıldı. Olay yerine gelen çok sayıda ambülansla yaralılar Of ve diğer hastanelere sevk edildi. Ağır yaralanan Dernekpazarı nüfusuna  kayıtlı Ramazan A. yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Burada yapıla tüm müdahalelere rağmen Ramazan A hayatını kaybetti.

Kaza sebebi ile Of-Çaykara karayolu yaklaşık 2 saat süre ile ulaşıma kapandı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken kaza ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 12.06.2019 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90