banner102

-ABD ile stratejik ortaklığı durdurun!

-Kadim dostluğu bitirin!

-Devlet nezrindeki alışverişi kesin!

-Üst düzey ticari anlaşmaları durdurun!

-Ülkemizdeki ABD üstlerini geçici dahi olsa kapatın!


Çok değil 5 madde..

Bunları yaparsanız sözünüz tesirli olur ve millete yaptığınız ABD ürünlerini boykot etkili olur. Yoksa siz konuşursunuz, millet de kendi yararına olursa ABD değil İsrail ürünlerini dahi almaya devam eder.

Bu millet fedakardır, önünde samimi lider olursa arkasında canını dahi feda eder. Ama dediğim gibi samimiyet önce liderlerde olacak ve ilk adımları onlar atacak. Sonra millet dolarlarını elinden çıkartıp ürünleri boykot edecek. Aksi halde bu boykot önceki dönemlerde olduğu gibi bir süre olacak ve arkasından vatandaş çıkarına ne geliyorsa onu alıp ABD imiş, İsrail ürünüymüş diye bakmayacak. Bu geçmişte olduğu için bundan sonrada bu şekilde olacağı kanaatindeyim.

74 yılındaki ABD ambargosu karşısında ülkemiz hızla gelişmeye başlamış ve boykotun her alanada faydasını görmüştük. Şimdi de liderler samimi olsunlar bu boykot bize vız gelir. Amma önce samimi olup başta saydığım o beş madde yapılmaya çalışılacak.

Sözlerle ABD karşıtı olup eylemde yanında olmak sadece düşmanlarımızın yararına olur. Bunun için konuşmayı bırakıp her alanda eylemlere başlayacak ve Ülkemizin yıkılmaz bir güç olduğunu İslam düşmanlarına göstereceğiz.

Maalesef bu söylediklerimi yapacak bir yürek şimdiki iktidarda göremiyorum. Bunları ancak ve ancak Milli Görüş zihniyeti yapar.  

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90