banner102

2022-2023 Yeni eğitim-öğretim başladı

Türkiye'de 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde ilk, orta ve lisede yaklaşık 19 milyon öğrenci 1 milyon 200 bin öğretmen eğitim-öğretime başlamanın heyecanı yaşıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Eylül 2022 Pazartesi 18:31
2022-2023 Yeni eğitim-öğretim başladı

Her zaman alanda olan ve okul ziyaretler gerçekleştiren Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu eğitimin ilk gününde yine eğitim ordusunun yanında yer aldı. Müdür Kabahasanoğlu sabah ilk olarak HMB Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek burada düzenlenen açılış programına katılarak öğretmen ve öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

HMB Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlene program İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ilk gün heyecanı yaşayan öğrenci, öğretmen ve velilere seslendi. Müdür İdris Kabahasanoğlu konuşmasında, " Uzun bir tatilin ardından bugün yeni eğitim, öğretime başlıyoruz, hayırlı olsun. İki aydır okullarımızda idarecilerimizle bakanlığımızın desteği ile büyük küçük onarımlar yaparak siz değerli öğrencilerimize okullarımızı hazırladık. Değerli velilerimiz, bizlere güvenip yavrularınızı bizlere emanet ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Onları inşallah en iyi şekilde yetiştirip vatanına, milletine ve insanlığa hizmet etmek üzere mezun edeceğiz. Sevgili gençler, 20 yıldır bedava ders kitaplarını sizlere ulaştıran Milli Eğitim Bakanlığımız bu yıl da okulun ilk günü yardımcı kaynak kitaplarını sizlere ulaştırdı. Her yönüyle sizlerin tüm imkânlardan istifade etmeniz için çalışıyoruz. HMB Ulusoy MTA Lisemize bizler çok öne veriyoruz. Sanayisi gelişen bir ülkeyiz. Onun için mesleki eğitimin önemi çok daha artıyor. Sizler de bu okulun bir üyesi olarak bu markaya yarışır şekilde davranmak zorundasınız. Saygıdeğer öğretmenlerimiz, bugüne kadar elde ettiğimiz başarıya cumhuriyetimizin 100. yılını yaşayacağımız bu yılda daha büyük başarılar katmak istiyoruz. Hep birlikte cumhuriyetimizin 100. yılında eğitimin her alanında yüz akı başarılar hedefliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle eğitim, öğretim yılımızın kazasız, belasız, başarılı geçmesini diliyor hepinize kolaylıklar temenni ediyorum. " diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90