banner102

AGD Siyer-i Nebi Yarışmasına Of Fen Lisesi damgası

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ortaokul ve liseler arası Siyer-i Nebi yarışmasının sonuçları açıklandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Haziran 2021 Pazartesi 14:23
AGD Siyer-i Nebi Yarışmasına Of Fen Lisesi damgası

Bu yıl salgın şartları nedeniyle yarışma Türkiye genelinde uzaktan çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirildi.  Lise kategorisinde Of Fen Lisesi Trabzon’da ilk üç sırayı alarak önemli başarılar elde etti. Dereceye giren öğrenciler için Of fen Lisesinde Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şubesi tarafından ödül töreni düzenlendi. Of Fen Lisesindeki törene Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke,  Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Başaran Manav, Teşkilat Başkanı Mustafa Ustaalioğlu, Of AGD Temsilcisi Süleyman Ayazoğlu, Of Fen Lisesi Müdürü Vahap Kurt, öğrenci ve velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Böyle anlamlı ve güzel bir yarışmada Of Fen Lisesi öğrencilerimizin elde etmiş olduğu derece nedeniyle okul idaremizi, öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum. Bir hayra vesile olan onu yapmış gibidir buyuruyor Peygamberimiz (sav). Anadolu Gençlik Derneğini de bu hayra vesile olduğu için tebrik ediyorum. Milli manevi değerlerle donanmış akademik, sosyal, kültürel, sportif alanlarda başarılı vatanına, milletine, insanlığa faydalı öğrenciler yetiştirmenin amacındayız. Bundan sonraki eğitim hayatlarında da öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Başaran Manav ise konuşmasında; “ Kaybedeni olmayan bir yarışmanın ödül törenini gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bizler de böyle bir hayra vesile olduğumuz için kendimizi mutlu hissediyoruz. Özellikle Fen Lisesi öğrencilerinin elde ettiği başarıyı çok anlamlı, çok değerli buluyorum. Anadolu Gençlik Derneği olarak bu tür sosyal ve kültürel projelere ağırlık vermeye devam edeceğiz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze katılımları ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Okulumuzu, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Rabbim bundan sonraki eğitim hayatlarında öğrencilerimize zihin açıklığı versin.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Okul Müdürü Vehap Kurt’un teşekkür konuşmasının ardından ödül takdimine geçildi. Yarışmada Trabzon birincisi ve Türkiye ikincisi Gamze Sivaz’a ödülü Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından, ikinci olan Zehra Hacımustafaoğlu’na Şube Müdürü Hasan Tekke tarafından, üçüncü olan Zeynep Bilge Özkök’e ise ödülü Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Başaran Manav tarafından takdim edildi. Of İlçesinde dereceye girenlere de ayrıca Of AGD Temsilcisi Süleyman Ayazoğlu tarafından ödül takdiminde bulundu.

Yarışmada; Trabzon il birincisine 1200 TL ve kitap seti, il ikincisine 1000 TL ve kitap seti, il üçüncüsüne 700 TL ve kitap seti hediye edildi. Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Başaran Manav İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Fen Lisesi Müdürü Vahap Kurt’a 54. Hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmeddin Erbakan’ın Davam adlı kitabını hediye etti. Okulun önünde çekilen fotoğrafla ödül töreni sona erdi.

Son Güncelleme: 21.06.2021 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90