banner102

Bilgi yarışmasında başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu pandemi sürecinde de eğitim, öğretim faaliyetlerini çeşitlendirerek sürdürüyor. Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu okul idaresi ramazan ayı boyunca internet üzerinden düzenledikleri bilgi yarışması ile katılımcılara heyecanlı ve zevkli anlar yaşattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Mayıs 2021 Pazartesi 21:39
Bilgi yarışmasında başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Çeşitli sosyal medya platformlarında duyurulan yarışmaya her okul çeşidi  ortaokullardan öğrenciler aileleri ile yarış heyecanını dört hafta boyunca evlerinde birlikte yaşadılar. Namaz,oruç, zekat,ilmihal, siyer, konularında okul öğretmenleri tarafından hazırlanan sorular her hafta cuma günleri saat 20.00’da  başlayan yarışmada katılımcılara yöneltilerek doğru ve en hızlı cevap verenler belirlenip haftanın 1,2,3.olanları tespit edilerek dört haftanın derece giren öğrencileri bayram dönüşü Of Kaymakamlığında düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in riyasetinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu idareci,öğretmen, kazanan öğrenci velisi ve öğrencilerin katılımıyla Of Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan ödül  töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü  İdris Kabahasanoğlu yapılan etkinlik hakkında kısa bilgi verdi.  Müdür Kabahasanoğlu  konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulumuz ramazan ayı boyunca düzenlenen yarışmada öğrenci ve ailelerine tatlı bir heyecan yaşattılar. Yarışmaya katılan, başarılı olan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren ailelerimizi kutluyorum. Bizleri de böyle güzel ortamda, muhabbetle ağırladığınız için öğrencilerim, kurumum adına sizlere teşekkürlerimi arz ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayış, gayret ve çaba ile daha güzel işler yapacağımızı belirterek saygılar sunuyorum.”diyerek düşüncelerini ifade etti.

Kaymakam Çiçek, “Çok güzel düşünülmüş ve uygulamaya geçirilmiş bir yarışma. Ramazanın ruhuna uygun, kapsayıcı, kuşatıcı ve aileleri de içine katılcı böyle güzel bir yarışma tertip ettiğiniz için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Of Kaymakamlığı, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever tarafından karşılanan ödülerde birinci olan; Ahmet Buğra Gül, Fatih Gül, Ayşe Azra Özben , M.Enes Şabanoğlu adlı öğrencilere Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek tarafından tablet hediye edildi. Yarışmalarda ikinci olan Havva Baş, Berat Çilingir,Emir Ozan Kıroğlu,Buket Can adlı öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Drone ile ödüllendirildi.Üçüncü olan; Elif Ecrin Fakılı,Işıl İhtiyar,Talha Soylu,Batuhan Demir adlı öğrenciler Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu tarafından saat ile ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90