banner102

Genel Müdür Çelik Of’ta öğretmenlerle buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik Of’ta İsmail Yıldırım İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Eylül 2022 Çarşamba 19:20
Genel Müdür Çelik Of’ta öğretmenlerle buluştu

Okul önünde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından karşılanan Genel Müdür Çelik’e 1. Sınıf öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi. Okula yeni başlayan ve uyum eğitimlerine devam eden 1. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik öğrencilerle bir süre sohbet ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Sınıf ziyaretinin adından öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Genel Müdür Çelik öğretmenlerle tek tek tanışarak sohbet etti. Çelik sohbette yaptığı konuşmada; “ İnsanın en mutlu olduğu yer öğretmenler odasıdır. Eğitimim tüm kademelerinde bulundum ve hep öğretmenleler güzel bağ kurmaya çalıştım. O nedenle kendimi en mutlu hissettiğim yer siz değerli öğretmen arkadaşlarımın yanıdır. Öğretmenler bizim uçbeylerimizdir. Ben her gün Türkiye’nin her tarafından en az on öğretmenle telefonla görüşür, hal hatırlarını sorarım. Ulaşılmaz olmak büyütmez insanı. Ulaşılabilir olmak gerekir. İster idareci ister öğretmen olun ulaşılabilir olun. Bakanlık olarak okul öncesi eğitimi çok önemsiyoruz. Okul öncesinde öğrencilerimizin yüzde yüzünü okullaşmasını hedefliyoruz. Çünkü eğitimin temeli orada başladığına inandığımız için bu yıl ki atamaların 7 bin 500 tanesini  okul öncesi öğretmenler için kullandık. Öğretmenlerimiz için en önemli çalışmalardan biri de Öğretmenlik Meslek Kanunudur. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Adalet Bakanlığından sonra meslek kanunu olan ikinci bakanlık Milli Eğitim Bakanlığıdır. Kanunun eksiği, gediği olabilir. Düzeltilebilir. Ancak bu bakanlığımızın büyük bir başarıdır. Yine tüm öğretmenlerimize 2 tane Başarı Belgesi verdik. Gerçekten siz değerli öğretmenlerimizi düşünen bir bakan ve çalışma ekibi var. Biz 1 milyon 200 bin kişilik bir eğitim ordusu, eğitim ailesiyiz. Sizlerin arasında huzur buluyor, enerjimiz artıyor. Bir ülkenin istikbalini öğretmenler belirler. Aileler kimseye emanet edemediği yavrularını gözü kapalı siz değerli öğretmenlerimize emanet ediyor. Bu bir güven ve büyük sorumluluktur. İşimiz kutsal ve sorumluluğumuz büyüktür. Hepinize yeni eğitim öğretim yılınızda başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik’e günün anısına filografi işlemeli Türk Bayrağı takdim etti. Program öğretmenlerle okul önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in Of Programına; Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, Müdür Yardımcısı Evren Görmüş, Şube Müdürü Serkan Harput, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Cemal Kızıltay, Müdür Yardımcıları Orhan Aygün, Ramazan Baş, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Şevket Şahin, Müdür Yardımcıları İbrahim Ak, Hakan Kanlı, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı, Müdür Yardımcısı Hüseyin Aygün ve öğretmenler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90